Ostalo

Poziv za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu odbojke

U suradnji Hrvatskog instituta za kineziologiju, Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog odbojkaškog saveza objavljuje se POZIV za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) ODBOJKE.

Nakon uspješno školovane treće generacije trenera odbojke objavljujemo natječaj za upis sljedeće obrazovne skupine.

Jedna od najvažnijih značajnki programa je veliki broj različitih broj predavača s domaćim i stranim trenerskim iskustvom koji osigurava kvalitetu istog. Ovom prilikom pozivamo vas da se prijavite na natječaj i budete dio treće generacije polaznika.
Navedeni program predstavlja osnovnu (početnu) razinu osposobljenosti za obavljanje stručnih poslova u odbojci (sukladno Zakonu o športu RH).

Trajanje programa:

Program osposobljavanja realizirat će se provedbom nastavnog plana i programa u trajanju od 300 sati, a sama nastava održat će se na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Nastavni program biti će realiziran u u periodu od prosinca 2020. do lipnja 2021. godine. O tijeku nastave polaznici će biti pravovremeno obaviješteni. Način održavanja nastave podložan je promjenama a uvelike ovisi o epidemiološkoj situaciji vezano uz COVID 19 kao i preporukama stožera i uputama HZJZ (mogućnost održavanja online nastave).

Uvjeti upisa:

 • minimalno završena srednja škola
 • navršenih 18 godina života
 • minimalno 5 godina bavljenja odbojkom
 • specifične vještine i znanja iz odbojkaške tehnike koje je polaznik stekao kroz neformalno učenje i koja dokazuje kroz prijemni ispit

Prijava na natječaj i potrebni dokumenti:

 • kratki životopis
 • ispunjena prijavnica - upisnica u program osposobljavanja (www.hik-kif.eu/odbojka)
 • digitalna preslika domovnice
 • digitalna preslika osobne iskaznice
 • digitalna preslika rodnog lista (izvadak iz matične informacije knjige rođenih)
 • digitalna preslika svjedodžbe ili diplome kao dokaz o prethodno završenoj srednjoj školi ili višoj, odnosno visokoj školi
 • potvrda Hrvatskog odbojkaškog saveza ili odbojkaškog kluba o minimalno 5 godina bavljenja odbojkom

Cijena programa:

Cijena PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA za obavljanje poslova voditelja/voditeljice odbojke na osnovu grupe do 15 polaznika, iznosit će 7.500,00 kuna (prijemni ispit 500,00 kn i školarina 7.000,00 kn). (plaćanje se može izvršiti u cijelosti ili u obrocima - do 6 obroka)

 

Rok za prijave na natječaj je 4. prosinca 2020. godine do 16:00 sati.

Dokumenti se šalju u digitalnom obliku na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom “ZA NATJEČAJ - ODBOJKA”, a svi kandidati bit će obaviješteni o ispunjavanju uvjeta natječaja najkasnije do 9. prosinca 2020. godine do 16:00 sati.