Proglašenje najboljih sportaša i ekipa grada Ivanca za 2017. godinu

Objavljeno: Petak, 09 Veljača 2018 20:54 Autor:

U amfiteatru srednje škole Ivanec u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Ivanca održano je svečano proglašenje najboljih sportaša i ekipa grada Ivanca za 2017. godinu.

Ženski odbojkaški klub Ivanec u konkurenciji 23 sportske udruge okitio se s tri naslova najboljih i potvrdio primat u gradu Ivancu, što potvrđuje stručan i kvalitetan rad u klubu pod vodstvom trenera Ivana Hrge i Krune Poje, obojice profesora Kineziološkog fakulteta u Zagreb.

Pehare su primile Erika Hudoletnjak, kapetanica ŽOK Ivanec koja je izabrana za najbolju sportašicu grada Ivanca , ženska seniorska ekipa Ivanca koja je član 2.NOL Centar skupina Sjever - proglašena je najboljom ženskom ekipom, dok je ekipa mlađih kadetkinja ŽOK Ivanec, godište 2002. proglašena najboljom mladom  ženskom ekipom. Seniorke ŽOK Ivanec su vice- prvakinje Županijskog odbojkaškog kupa i treća ekipa u 2.NOL Centar, skupine Sjever.

 

Mlađe kadetkinje ŽOK Ivanec  Županijske su prvakinje, treće su u Regiji  Sjever, te su nastupile na Državnom prvenstvu u Rovinju. Mladom perspektivnom sportašicom proglašena je Tara Ribić, kapetanica ekipe ŽOK Ivanec 3 koja se natječe u 3.NOL Centar, skupine Sjever.

 

Grad Ivanec potvrdio je da se stručnim i kvalitetnim radom postižu zapaženi rezultati i da su najveća dobit mlađi uzrasti gdje imaju preko 60 mlađih sportašica i uz starije igračice u klubu, to ukupno iznosi preko 90 registriranih igračica ženskog odbojkaškog kluba što garantira dobru budućnost na području odbojkaškog sporta.