Ostalo

Prvenstvo regije Centar za kadete sezona 2017./2018.

Autor: Srijeda, 07 Ožujak 2018

Nešto prije nego što je predviđeno, održan je četvrti turnir (okupljanje) za kadete koji je ujedno i posljednja stanica prije samog finala, koji će se održati u mjesecu travnju.

Turnir se održao u nedjelju, 04.ožujka 2018. g. u Nedelišču.  Sve pohvale već provjereno odličnom organizatoru OKM Centrometal. Rekli bismo da sportaš ne može bolje poželjeti.

HAOK Mladost i dalje ne posustaje već niže pobjedu za pobjedom. Na četvrtom turniru ponovno su ubilježili maksimalne dvije pobjede. Favorizirana MOK Mursa je izgubila od OK Sisak. Sisčani su se svojski zalagali i pobijedili s 2:1 (25:16,16:25,15:10). Mursaši su nakon utakmice ostali zatečeni odličnom predstavom Sisčana.

 

Ništa manje nije važna pobjeda OK Gorica nad isto tako favoriziranim OK Medicinar Trnje rezultatom 2:1 (15:25,29:27,15:13). Fanatična igra, posebno u drugom i u trećem setu. Veliko i zasluženo slavlje Goričkih kadeta. Ova pobjeda  im je velika motivacija za posljednji peti turnir koji će se održati upravo kod njih u Velikoj Gorici.

 

Zaključak je da iz turnira u turnir igrači i klubovi sve više napreduju i da se  sve više izjednačavaju u kvaliteti, a to i je ono što je bitno. Zadnja i posljednja stanica ove kadetske karavane održat će se u mjesecu travnju, 2018. u Velikoj Gorici. Domaćin je OK Gorica koji najavljuje organizaciju na visokoj razini dostojnu finala.

 

BILTEN - REZULTATI