Reprezentativka Nika Jularić potpisala za Olimpik

Objavljeno: Srijeda, 06 Rujan 2017 15:57 Autor:
Frane Žanić i Nika Jularić Frane Žanić i Nika Jularić

Odbojkaški klub Olimpik je za novu natjecateljsku sezonu doveo je novo pojačanje, mladu perspektivnu igračicu , kadetsku reprezentativku Niku Jularić.

Frane Žanić novi sportski direktor Odbojkaškog kluba Olimpik za vrijeme još uvijek aktualnog prelaznog roka doveo je u Olimpik novo pojačanje, mladu perspektivnu igračicu, Niku Jularić (rođenu 1.8.2000.). Igračka pozicija Nike Jularić je primač – pucač, gdje je uz niz posebnih nagrada i priznanja na toj poziciji dobila posebnu ali i zasluženu nagradu: European global challenge 2017.
Svoje prve odbojkaške korake Nika je naučila u ŽOK Vrbovcu , potom je nastavila u OK Dinamu. Ipak, odluka da ovu odbojkašku sezonu zaigra u Superligi u dresu Olimpika je trenutno vrhunac Nikine odbojkaške lige i sigurno pravi put ka njenom odbojkaškom usavršavanju.
- Prelazak Nike Jularić u Olimpik je samo početak projekta u kojem želimo dovesti što više mladih perspektivnih igračica s kojima ćemo u bliskoj budućnosti  sigurno konkurirati za prvaka države, a i imati kvalitetan igrački kadar za ponuditi  juniorskoj i seniorskoj ženskoj reprezentaciji – izjavio je kratko sportski direktor, Frane Žanić.