Treća uzastopna pobjeda Amazonki!

Objavljeno: Nedjelja, 05 Veljača 2017 20:45 Autor:

U dvorani SD Trnsko pred domaćim gledateljima Amazonke Odbojkaškog kluba Olimpik zapisale su treću uzastopnu pobjedu nad ekipom OK Zadar rezultatom 3:0 (25:22,25:14,25:23).

Iako prvi set od samog početka nije tekao glatko izabranice Tomislava Đurkovića su se uspjele pribrati i završiti ga u svoju korist. U drugom setu dominacija Amazonki bila je očita tako da je trener Đurković pružio priliku za igru i preostalim igračicama s klupe koje su opravdale dano povjerenje i završile ne samo drugi set, već i utakmicu s velikih 3:0. Iako ova utakmica i njen ishod nisu imali utjecaja za plasman OK Olimpika u mini ligi, bila je važna zbog uigravanja ekipe.
- Pobijedili smo i pritom koristili svih 12 igračica što je i bio cilj koji smo zadali prije ove utakmice. Ekipa Zadra pružila je odličan otpor u 1. i 3. setu i bilo je dosta lijepih i dugih poena. Sljedeći vikend putujemo u Rijeku na utakmicu iz koje će se prenositi bodovi u drugi dio natjecanja i sigurno nas očekuje jedan težak i ozbiljan ispit. – zadovoljno je izjavio Tomislav Đurković trener Amazonki
Najbitnija utakmica do kraja ovog dijela polusezone slijedi s ekipom HAOK Rijeka CO sljedeće subote, 11. veljače 2017. u 20,00 u Dvorani Mladosti Rijeka. Pobjedom u Rijeci, Amazonke bi si osigurale vodeće mjesto na tablici nove mini lige u kojoj četiri vodeće ekipe Prve lige razigravaju za ulazak u Premier ligu.