Treći turnir Prvenstva Regije Centar za kadete-sezona 2017./2018.

Objavljeno: Utorak, 20 Veljača 2018 21:28 Autor:

Kadetska karavana vozi i dalje. Svih devet ekipa disciplinirano i izuzetno motivirano nastupaju na prvenstvu Regije Centar. Treći turnir (okupljanje) ovaj put se održao u Zagrebu u školskoj sportskoj dvorani Trnsko.

Ekipe su ugostili domaćini OK Croatia i OK Medicinar Trnje. Iz turnira u turnir vidljivo je kako svaki domaćin želi biti odličan kao i prethodni, pa čak i bolji. Sve pohvale za izvrsnu organizaciju ova dva Zagrebačka kluba. Ovakav trud domaćina opravdali su kadeti svojim odličnim igrama na sva tri terena.

Vrhunsku odbojku prikazali su kadeti HAOK Mladost i MOK Mursa-Osijek u kojoj su Mladostaši bili spretniji i pobijedili sa 2:0 (25:23,25:22).  S ovom pobjedom Mladostaši su trenutno prvi. Treba izdvojiti i utakmicu OK Sisak - OK Medicinar Trnje koji se bore za treću odnosno četvrtu poziciju. Pobjedu odnosi domaćin OK Medicinar Trnje 2:1(25:23,17:25,15:11). Iako su izgubili, Siščani zadržavaju treću poziciju.

 

Na natjecanju je bio nazočan i predsjednik Stručnog odbora HOS-a prof. dr. Vladimir (Braco) Janković. Vidno zadovoljan viđenim izjavio je da je ovo natjecanje praznik za oči, a posebno za ljubitelje muške odbojke. Sljedeći turnir će se održati u Nedelišću, nedjelja, 04.ožujka, 2018. godine s početkom u 13,00 sati. Domaćin je OKM Centrometal.

 

Rezultate možete pogledati ovdje