Uvjerljiva pobjeda odbojkaša Umaga

Objavljeno: Nedjelja, 26 Veljača 2017 11:56 Autor:

U prvoj utakmici drugog djela sezone 2016/17 u 6. kolu 2 NOL zapad za seniore, odbojkaši MOK UMAG-CPM UMAGO protiv ekipe MOK RIKEA II iz Rijeke, upisali su svoju 5. uzastopnu pobjedu, te time nastavili pobjednički niz i zadržali lidersku poziciju 2 NOL zapad.

Utakmica je u samom početku bila neizvjesna, igralo se poen za poenom do rezultata 15:15 nakon čega domaćin ostvaruje prednost od 3 poena i zaključuje set sa 25:21.
U drugom setu domaći dečki ulaze malo ležerno pa gosti stvaraju odmah prednost od 4:0, nakon čega trener domaćih Dragan Salapura zove time out, nakon kojeg dolazi do preokreta i prelaze u vodstvu koja raste do kraja seta i istu zadržavaju do rezultata24:11, ali onda malo se opuštaju pa gosti smanjuju do 25:17 za domaćina.
Treći set domaćin otvara bolje tako da stvara odmah prednost od 3 poena i do kraja seta ona samo raste i set završava 25:18 za domaće.
Po rezultatu bi se reklo da je to bila rutinska pobjeda, no sigurno je da postoji još puno prostora za napredak i popravak u igri pred predstojeće susrete koji sigurno će biti zahtjevniji.
U današnjem susretu treba istaknuti odličnu igru našeg 15 –godišnjeg člana i mlade nade kluba, Leo Savića, koji je počeo susret u prvoj postavi i odigrao susret do kraja vrlo dobro, što nam je posebno dragu kao klubu, jer se vidi napredak u radu sa mladima.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO nastupili su: Miroslav Drača (C) Luka Čelebić, Luka Burić, David Petretić, Ivica Ico Radočaj, Andrej Štorc, Leo Savić, Krešimir Krajina, Marco Kodilja, Filip Veznaver, Karlo Burić i Ivan Drakulić