Veliko priznanje za zagrebačku odbojku

Objavljeno: Srijeda, 11 Ožujak 2020 16:58 Autor:

Projekt Europske odbojkaške federacije (CEV)  #1DayMore4Volleyball osmišljen je prije četiri godina s idejom da se svake prijestupne godine zadnjeg dana veljače što više ljudi, odraslih i djece, organizirano okuplja, igra odbojku i putem društvenih mreža širi radost igranja odbojke te potakne ostale da se uključe u sport.

Ove godine CEV je otišao korak dalje i uveo pet kategorija na koje su se sudionici event-a mogli prijaviti. Hrvatski odbojkaški savez u suradnji sa Zagrebačkim odbojkaškim savezom odlučio je poslati sliku s Prvenstva Zagreba u mini odbojci i kandidirati se u kategoriji najviše sudionika.

Naši najmanji odbojkaši i odbojkašice dobili su veliko priznanje europske odbojkaške obitelji te je fotografija na kojoj je snimljeno preko 150 mladih sportaša tvoreći slova C, E i V osvojila prvo mjesto.

Veliko je to priznanje za rad saveza, zagrebačke klubove i njihove sportaše koji svake nedjelje sudjeluju na Prvenstvu Zagreba za mlađe dobne kategorije, ali i za Grad Zagreb koji je oduvijek podupirao rad s mladima i ovim priznanjem se na odbojkaškoj sceni uzdigao  iznad svih europskih metropola.