Završena prvenstva Zagreba u mlađim dobnim kategorijama

Objavljeno: Nedjelja, 07 Svibanj 2017 22:25 Autor:

Sa današnjim danom završena su Prvenstva Zagreba za sve mlađe dobne kategorije, kao i 2. zagrebačke lige za najmlađe kadetkinje U11, najmlađe kadetkinje U13 i mlađe kadetkinje.

Nakon odigranih posljednjih kadetskih utakmica, u Domu odbojke "Bojan Stranić" održana je svečanost proglašenja plasmana i podjela odličja ekipama koje su bile najuspješnije u natjecanjima mlađih dobnih kategorija Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

Sa današnjim danom završena su Prvenstva Zagreba za sve mlađe dobne kategorije, kao i 2. zagrebačke lige za najmlađe kadetkinje U11, najmlađe kadetkinje U13 i mlađe kadetkinje. Nakon odigranih posljednjih kadetskih utakmica, u Domu odbojke "Bojan Stranić" održana je svečanost proglašenja plasmana i podjela odličja ekipama koje su bile najuspješnije u natjecanjima mlađih dobnih kategorija Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

U veselom ozračju, za koje je uvelike zaslužna mlada voditeljica Marta Drakula, podijeljene su medalje u kategorijama najmlađih kadeta/kinja U11, najmlađih kadeta/kinja U13, mlađih kadeta/kinja i kadeta/inja. Odličja su podijelili predsjednik Zagrebačkog odbojkaškog saveza Miro Pavlović, stručni tajnik Ana Marija Sabljić, predsjednik Nadzornog odbora Darko Antunović, trener ženskih selekcija Marija Anzulović, te članovi Izvršnog odbora Zvonimir Bićanić, Luka Hudinčec i Damir Štokić.

Na kraju svečanosti, predsjednik Miro Pavlović zahvalio se svim sudionicima, osvajačima medalja, zagrebačkim klubovima koji su i na prvenstvu Hrvatske osvajali medalje i ponosno predstavljali Grad Zagreb i Zagrebački odbojkaški savez, te svim prisutnima i roditeljima za trud i vrijeme koje ulažu da bi njihova djeca postali uspješni odbojkaši i odbojkašice.