Ostalo

Završni šesti turnir prvenstva regije Centar za mlađe kadete sezona 2017./2018.

Autor: Srijeda, 02 Svi 2018

Ovi su pravi mušketiri svoje nadmetanje  završili u subotu 28.travnja 2018 g. u Daruvaru. Nakon šest turnira koje su imali tijekom sezone prvaci Regije Centar postali su mlađi kadeti OK Daruvar.

Pobjedama nad OK Sisak 2:0 te isto tako nad OKM Centrometal 2:0 samo su još više učvrstili svoju vodeću poziciju. O  drugom odnosno trećem mjestu odlučivao je međusobni susret između OK Sisak i OKM Centrometal. Oni su u samu završnicu ušli s istim brojem bodova. Siščani su bili bolji i pobijedili rezultatom 2:0 i tako osvojili srebro, a Centrometalu ostaje bronca.

Prve tri ekipe  OK Daruvar, OK Sisak i OKM Centrometal sudjeluju na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati od 11. - 13. svibanja 2018 g. Svih šest ekipa tijekom sezone su se svojski trudili da ostvare što bolji rezultat i ugrabe jedno od prva tri mjesta kako bi se plasirali na Prvenstvo Hrvatske. No kako to biva ne mogu svi. Ostalima ostaje utjeha da su se svojski trudili i borili na svih šest turnira. Pokazali su se kao pravi mušketiri.

 

Treba napomenuti da je u neslužbenom djelu natjecanja na prvenstvu sudjelovala i ekipa MOK Mursa Osijek i upravo u neslužbenom dijelu natjecanja osvojila prvo mjesto.

 

Najbolji pojedinci natjecanja:

 

Najbolji igrač: Gabrijel Cvanciger (OK Sisak)

 

Drugi najbolji igrač: David Šmital (MOK Mursa Osijek)

 

Najbolji dodavač: Filip Bubnjić (OK Daruvar)

 

Najbolji napadač: Jan Štefanac (OK Daruvar)