Završni turnir Prvenstva Slavonije i Baranje u Maloj odbojci za djevojčice

Objavljeno: Srijeda, 28 Ožujak 2018 16:34 Autor:

Beli Manastir bio je domaćin završnog turnira Prvenstva Slavonije i Baranje u Maloj odbojci za djevojčice (2005. godište i mlađe).

U polufinalnim susretima sastale su se ekipe ŽOK Osijek i ŽOK Ferivi Višnjevac te OK Čepin i ŽOK Baranja. U oba susreta pitanje pobjednika se odlučivao u trećem setu, a u finale su se plasirale ekipe ŽOK Ferivi Višnjevac i OK Čepin.

U susretu za treće mjesto nakon uzbudljive i neizvjesne igre, bolja je bila ekipa ŽOK Osijek-a rezultatom 2:1 (15:10,14:15,15:10)

U finalu je prikazana odlična, a nakon dva odigrana seta bolje su bile igračice ŽOK Ferivi Višnjevac, a rezultati po setovima su glasili 15:13 i 15:11.

Tako se ŽOK Ferivi Višnjevac u samo tjedan dana dokazao kao najbolji klub regije Istok u najmlađim dobnim kategorijama s obzirom da se prošlog vikenda okitio i naslovom prvaka Slavonije i Baranje u Mini odbojci (2007. godište i mlađe).

Sve ekipe sa završnog turnira odlaze na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Rovinju od 3. do 5. travnja 2018.g., a gdje će pokušati ponoviti uspjeh svojih kolegica od prošle godine (zlato-OK Osijek Jug 2, srebro-ŽOK Osijek).

Bilten - rezultati