Kampovi

CroVolley je razvojni odbojkaški kamp

Autor: Srijeda, 25 Travanj 2018

CroVolley je razvojni odbojkaški kamp koji će se održati drugu godinu zaredom na inicijativu stručnog stožera hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije, a u organizaciji riječke udruge Balta Team i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Ovo je izvrsna prilika za mlade i perspektivne odbojkašice da pod stručnim vodstvom prodube svoje znanje o odbojci te steknu veliko i dragocjeno iskustvo. U trajanju od  08.07. - 14.07.2018. godine u gradu Gospiću okupit će se stotinu mladih odbojkaških nada, desetak stručnjaka iz područja odbojke, kondicijske pripreme i sportske medicine te mnogo poznatih sportskih zvijezda.

CroVolley tim sastoji se od vrhunskih stručnjaka iz svijeta odbojke, sportske medicine i kondicijske pripreme, od kojih će polaznice kampa na vrlo profesionalnoj razini svakodnevno za vrijeme treninga i predavanja imati priliku učiti i primati vrijedne savjete.

Predstavljamo Vam CroVolley tim: izbornik ženske seniorske reprezentacije Hrvatske Igor Lovrinov, Emil Baltić kondicijski trener ženske seniorske reprezentacije, Dr. Ivan Fattorini liječnik u Hrvatskom odbojkaškom savezu, Ilija Matić stručni specijalist kineziologije i sportski trener odbojke, Tonći Carević, Ivan Vodopija fizioterapeut hrvatske odbojkaške reprezentacije, Luka Biščan nacionalni odbojkaški sudac, Gordana Tomić trener mlađih dobnih kategorija u HAOK Rijeka, Dorjan Marvinac kondicijski trener i odbojkaški treneri Marina Radić, Zina Urlić, Željko Bradarić i Krešimir Jurić.

PROGRAM

Razvojni odbojkaški kamp CroVolley uključuje:

Svakodnevni treninzi s vrhunskim stručnjacima

Kondicijski program (testiranja izdržljivosti, agilnosti, koordinacije)

Mjerenja u svrhu znanstveno-istraživačkog doprinosa

Medicinski program (antropološka mjerenja)

Medicinska podrška fizioterapeuta

Osiguranje

6 noćenja u učeničkom domu strukovne škole Gospić

Tri obroka dnevno, međuobroci te izotonički napici

Majica CroVolley kampa

Diploma i izvješće trenera

Prijevoz po potrebi (uz nadoplatu)

Zabavno-edukativni program (igre, filmovi o odbojci, poučna predavanja o prehrani, prevenciji od ozlijeda)

Druženje s velikim sportskim zvijezdama

Izleti: Zadar, Karlobag – kupanje

Posjet muzeju Nikole Tesle i pećinskom parku Grabovača