Volleyteam Camp 2018.

Objavljeno: Subota, 10 Ožujak 2018 23:30 Autor:

Dolaskom toplijih dana i približavanjem školske godine kraju, mladi odbojkaši već počinju s pripremama i planovima za ljetne aktivnosti. Mnogima one počinju sudjelovanjem u radu Volleyteam Campa kada se u prvim danima ljeta u Poreč slije veliki broj odbojkaša i odbojkašica različitih dobnih skupna iz regije i šire.

Osim uobičajenih polaznika iz Hrvatske, u Poreču treniraju i djeca iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Poljske, Rusije i Italije. Osim u obaveznim treninzima, najmlađi su se odlično zabavljali u slobodnim aktivnostima i pritom stvorili jako dobra prijateljstva, a svojim se kućama vratili s lijepim uspomenama. Zato ne čudi da se broj prijavljene djece iz godine u godinu povećava, pa se tako i raspon godišta koja aktivno sudjeluju u radu proširuje. Osim po broju prijavljene djece te broju trenera koji rade s njima, prošla je godina bila upamćena i po najmlađim polaznicama- devetogodišnjakinjama koje su ravnopravno sudjelovale u sportskom radu ne propustivši niti jedan trening, čak bez ijednog kašnjenja, pruživši primjer i puno starijima o njih o odgovornom ponašanju i razvijanju samostalnosti.

Ovog će ljeta, sedmi put po redu, Volleyteam Camp otvoriti svoja vrata mladim zaljubljenicima u odbojku.

Najpopularniji odbojkaški kamp u regiji okupit će odbojkaške nade u Poreču od 24. lipnja do 6. srpnja 2018. u dva termina.

Polaznici kampa bit će smješteni u dvokrevetnim apartmanima Hotela Delfin u Zelenoj laguni s mogućnošću izbora cimera. U  sklopu Zelene lagune nalaze se i dvije polivalentne sportske dvorane u kojima će se održavati treninzi. Za mlade sportaše od 9 do 18 godina starosti ove se godine brine stručni stožer koji čini više od 18 trenera iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Italije pod budnim okom Ljube Travice - osnivača i supervizora Volleyteam Campa.

Kao i svake godine do sada brojni promotori uključeni su u rad s mladim odbojkašima i odbojkašicama. Među njima su najpoznatija imena iz svijeta muške odbojke: Igor Omrčen, Dragan Travica, Cristian Savani, Ivan Miljković te Gyorgy Grozer, a od odbojkašica u Poreč su dolazile Samanta Fabris, Francesca Ferretti, Mia Jerkov, Maja Poljak te Nataša Osmokrović.

Iako djeca treniraju dva puta dnevno, organizatori su ostavili vremena za odmor i zabavu pa je tako vrijeme provedeno u porečkom Volleyeam Campu prijašnjih godina polaznicima ostalo u najljepšem sjećanju, na što se računa i ove sezone. Za kraj, dobro je spomenuti kako se o zdravlju djece tijekom boravka u kampu brinu liječnik i fizioterapet, dok su zdravi i obilni obroci osmišljeni od nutricionista i kuhara osigurani u Hotelu Delfin. Vanjski bazen s morskom vodom nalazi se ispred hotela, dok su šljunčana i stjenovita plaža u neposrednoj blizini.

Sve informacije možete pronaći ovdje.