Odbojkaški kamp Provolley-Rovinj

Objavljeno: Utorak, 11 Veljača 2020 12:01 Autor:

Želiš naučiti osnove odbojke ili nadograditi svoje odbojkaške vještine? Nauči sve što trebaš znati o odbojci, upoznaj nove prijatelje iz Hrvatske i svijeta, provedi tjedan dana na moru uz profesionalne trenere, vrhunske treninge i odličnu zabavu! Dođi i pridruži nam se u Rovinju od 05.07. do 11.07.2020!

ProVolley kamp je razvojni odbojkaški kamp za dječake i djevojčice u dobi od 11 do 19 godina, koji će se održati u terminu od  5.7-11.7.2020.

Prva generacija polaznika ProVolley odbojkaškog kampa imati će priliku da vrijedno trenira i provede nezaboravne trenutke u prekrasnom Rovinju.

Treninzi će se održavati u novoj dvorani Gimansium koja je od smještaja udaljena 5 kilometara, ali sudionici kampa imaju organiziran prijevoz do dvorane i nazad.

Uz dva treninga dnevno s vrhunskim stručnjacima dvoranske odbojke, djeca će imati priliku i osjetiti odbojku na pijesku, baviti se kondicijskom pripremom, a u slobodno vrijeme kupati, sunčati te na kraju dana uživati u zabavnom večernjem programu.

Za sve cure i dečke biti će organizirano druženje za zvijezdama hrvatske odbojke, majice Provolley kampa, diplome i dodatni pokloni za najbolje sudionike/ice.

Broj mjesta na kampu je ograničen, pa se požuri i „Budi prvi“ s nama!!

https://provolley.hr/