Kampovi

Odbojkaški kamp u Poreču 'Volleyteam 2016'

Autor: Ponedjeljak, 08 Veljača 2016

Hrvatski odbojkaški portal bit će i ove godine medijski pokrovitelj najmasovnijeg i najpopularnijeg odbojkaškog kampa u Hrvatskoj - 'VolleyTeam Camp 2016' - Poreč.

Poreč, grad u srcu zapadne obale Istre, mjesto je kulture, turizma, sporta i slobodnog vremena. No, ovog ljeta je odbojkaški kamp još jedan razlog više za posjetiti ovu atraktivnu turistučku destinaciju.

U vremenskom razdoblju od 19. lipnja do 7. srpnja 2016.godine, bit će organiziran 5. VolleyTeam Camp Poreč, i to u tri termina. Riječ je o kampu gdje će se mlade odbojkaške nade, u dobi od 9 do 18 godina, susresti s kvalitetnim programom, ali i biti u mogućnosti upoznati i družiti se s nekima od velikih odbojkaških imena. Podsjetimo, gosti i promotori kampa su između ostalih Igor Omrčen, Mia Jerkov, Nataša Osmokrović, Samanta Fabris, Maja Poljak, Dragan Travica,Ivan Miljković, Georg Grozer, Cristian Savani, Francesca Ferretti .

Za mlade odbojkaše i odbojkašice osiguran je smještaj u porečkom Valamar Diamant Residence, sa svim sadržajem poput klime, WiFi pristupa, bazena, restorana, trafike i sl. Dakako, prijava polaznika kampa bez potrebe hotelskog smještaja moguća je za polaznike s prebivalištem u Istri. Voditelj kampa, Ljubo Travica, inače i sam odbojkaš, trener i izbornik o čijoj stručnosti i uspješnosti najbolje govore vrhunski rezultati klubova pod njegovom palicom, pobrinuo se za kvalitetan program sudionika odbojkaškog kampa. Kako bi provođenje istog teklo bez problema, okupio je oko sebe odličan tim trenera među kojima su Dragan Salapura, Ivica Radočaj, Samuel Benussi, Miodrag Stojaković i Mijo Vuković.

Cijena kampa iznosi 395 eura i ista je za sve termine. Roditelji mogu odahnuti kada je riječ o medicinskoj pomoći jer će u kampu cijelo vrijeme na raspolaganju biti prisutni liječnik i fizioterapeut. Svi polaznici kampa također će biti osigurani kod Jadranskog osiguranja. Također, oni nešto više zabrinuti ili pak jednostavno znatiželjni roditelji, mogu posjetiti djecu za vrijeme boravka u kampu, te su i više nego dobrodošli. Cjelokupan program od buđenja preko treninga i zabave pa sve do noćnog odmora, slobodno pogledajte ovdje.

PRIJAVA

Francesca
Ferretti