Kampovi

Otvorene prijave za Volleyteam Camp u Poreču

Međunarodni odbojkaški kamp, s najdužim stažom u regiji, ulazi u svoju desetu godinu.

Odlika ovog kampa su kvalitetni treninzi i ugodna druženja, o čemu najbolje govori veliki broj redovitih sudionika svim osam prethodnih godina.

Polaznici kampa smješteni su u porečkoj Zelenoj laguni, u sklopu koje se nalazi i dvorana, bazeni, plaže te tereni za odbojku na pijesku.

Treninzi su organizirani u manjim skupinama sa više trenera, a uz stalni nadzor mlađih polaznika, svima su na raspolaganju i liječnik, fizioterapeut te sportski psiholog.

Za mlade odbojkaše i odbojkašice od 9 do 19 godina starosti osigurana su dva termina, 04. srpnja – 10. srpnja te 10. – 16. srpnja ove godine. Svi polaznici imaju i mogućnost organiziranog autobusnog prijevoza iz Zagreba do Poreča te natrag. Svi detalji dostupni su na službenim web stranicama kampa koja je dostupna na četiri jezika.

Svake se godine Volleyteam Camp razvija i nadograđuje, a uz dva treninga dnevno djeca će u slobodno vrijeme imati priliku uživati u morskim radostima te večernjem programu poput kvizova, karaokea...

U dogovoru s trenerima i stručnim suradnicima prijašnjih smo godine organizirali grupu za usavršavanje mladih odbojkaša starosti 19 – 21 godinu, a zbog velikog interesa ove smo godine u suradnji sa talijanskim klubom Beach volley Padova odlučili održati i međunarodni kamp specijaliziran za odbojku na pijesku. Kamp odbojke na pijesku trajat će paralelno s dvoranskim kampom, od 04. srpnja do 16. srpnja ove godine. Treninge odbojke na pijesku vodit će licencirani treneri iz Italije, a prijaviti se mogu zainteresirani odbojkaši i odbojkašice stariji od 14 godina. Za sve sudionike osigurali smo uobičajeno bogat paket sportske opreme, a ove godine i nekoliko dodatnih iznenađenja budući da smo prošlogodišnji kamp ipak otkazali zbog situacije s Covid-om.“ – ovogodišnji je kamp najavio gdin. Travica, igračka legenda i trenerski autoritet.

Sve informacije o Volleyteam Campu i novom Beachvolley Campu možete pronaći na www.volleyteam.org.