Sportski kamp Vladimira Vanje Grbića

Objavljeno: Srijeda, 15 Ožujak 2017 23:14 Autor:

U nastavku donosimo pozivnicu svjetske odbojkaške legende Vladimira Grbića za sudjelovanje u kampu na Zlatiboru, a opširnije informacije možete pronaći na www.kampvanjegrbica.rs

Poštovani prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavam da sa radom počinje kamp Vladimira Vanje Grbića. Nakon višegodišnjeg rada sa decom i edukacije na najrenomiranijem Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa stručnjacima sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica” i Fakulteta, pokrenuta je inicijativa, preventivno-edukativnog karaktera, razvoja dece uz odbojku ili putem nje kroz koju će vas provesti Vladimir Vanja Grbić lično. Kamp se održava na Zlatiboru od 1. do 29. jula 2017. godine (sa smenama 1-8, 8-15, 15-22, 22-29. jul).
Na kampu su organizovane sledeće aktivnosti:
Ortopedska dijagnostika, procenjivanje statusa kičme i stopala kod dece, motorička dijagnostika, sila-brzina-izdržljivost, tehnička evaluacija, stepen usvajanja tehnike i predlog eventualne korekcije. Uzrast dece je od 9 do 18 godina.

Što se tiče organizacije kampa:
- kamp je u trajanju od 7 dana;
- u kampu radi 10-12 licenciranih trenera;
- smena obuhvata 100-120 dece;
- smeštaj je u Dečjem odmaralištu „Golija“ (kamp Ace Nikolića i Bate Đorđevića sa 60 godina iskustva).
- smeštaj je na bazi punog pansiona, 4 obroka dnevno. Ishrana je prepisana od strane nutricioniste. Za decu sa eventualnim alergijama ili intolerancijama, ishrana se prilagođava.
- treninzi su u Sportsko-turističkom centru „Wai Tai“ – u hali, na otvorenim terenima za odbojku na pesku i drugim otvorenim terenima po potrebi.

Na raspolaganju je Medicinski centar i bolnica „Čigota” u čijem sastavu se nalazi bazen i fitnes centar, kao i kompletan dijagnostičko-preventivni i rehabilitacioni program za sve uzraste, od dece do ljudi trećeg doba. Najviše 12 dece radi sa jednim trenerom, po ustanovljenom programu, koji lično nadgleda i kontroliše Vladimir Vanja Grbić.

Na kraju kampa svako dete dobija pismenu preporuku sa rezultatima testiranja za nastavak daljeg kvalitetnijeg i svrsishodnijeg rada, u smislu zdravlja i razvoja potencijala dece.
Kamp se preporučuje roditeljima, klubovima, školicama i trenerima koji rade sa decom. Svaki trener, odnosno klub u kome je dete, ukoliko želi da nastavi i produbi saradnju ima mogućnost za to.
U okviru kampa organizovaće se besplatna edukacija za trenere volontere. Predviđeno je 5 trenera volontera po smeni koji moraju posedovati licencu trenerske organizacije. Treneri koji ne učestvuju u radu kampa a žele da prisustvuju treninzima su dobrodošli. Mogu prisustvovati svakodnevnom radu i učestvovati u besplatnoj edukaciji.

Početak kampa je prvog dana smene u 12h. Deca dobijaju opremu i upoznaju se sa pravilima kampa. Zatim se raspoređuju po uzrastu i polu, po sobama. Deca će biti raspoređena u grupe po 10-12 u zavisnosti od uzrasta. Na svaku grupu ide po 1 trener.

Aranžman podrazumeva 7 dana pun pansion (predviđena su 4 obroka), ortopedsku i motoričku dijagnostika, tehničku evaluaciju, 7 dana treninga, 5 majica, 3 šorca, osiguranje, boravišnu taksu, lokalni transport, preporuku Vladimira Grbića. Svako dete dobija i CD svoje smene na kampu u trajanju od 1h. Predviđena je i animacija iznenađenja sa nekom poznatom ličnošću. Prevoz je u sopstvenoj organizaciji.

Cena kampa je 250 EUR, a za sopstveni smeštaj i ishranu cena je 145 EUR. Predviđena su dva načina plaćanja;
- prvi na 4 rate (prva rata je 100 EUR, nakon čega slede 3 rate po 50 EUR)
- drugi je na 8-10 čekova.
Učešće na kampu moguće je isključivo sa garancijom plaćanja. U slučaju otkazivanja kampa uplaćene rate se ne vraćaju osim ukoliko je u pitanju povreda ili bolest, i uz priloženi, adekvatni, nalaz lekara.

Sve informacije o kampu možete dobiti putem telefona 061 2141 332 ili maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
U želji da se vidimo na Zlatiboru, požurite jer je broj mesta ograničen.

S poštovanjem,
Vladimir Vanja Grbić