Kampovi

Kreće VolleyTeam Camp 2017.

Autor: Ponedjeljak, 29 Svi 2017

Šesti put po redu VolleyTeam Camp otvorit će svoja vrata mladim zaljubljenicima u odbojku. Najpopularniji odbojkaški kamp u regiji okupit će odbojkaške nade u Poreču od 1. do 12. srpnja u dva termina.

Ove godine sudionici kampa bit će smješteni u dvokrevetnim apartmanima Hotela Delfin u Zelenoj laguni u čijem se sklopu nalazi i odbojkaška dvorana u kojoj će se održavati treninzi. Za mlade sportaše od 9 do 18 godina starosti i ove se godine brine stručni stožer od čak 9 trenera iz Hrvatske, Slovenije i Srbiije pod budnim okom Ljube Travice - osnivača i supervizora VolleyTeam Campa.
Kao i svake godine do sada brojni promotori uključeni su u rad s mladim odbojkašima i odbojkašicama. Među njima su najpoznatija imena iz svijeta odbojke: Igor Omrčen, Dragan Travica, Cristian Savani, Ivan Miljković te Gyorgy Grozer. Odbojkašice su također došle u Poreč u najjačem sastavu, među njima su Samanta Fabris, Francesca Ferretti, Mia Jerkov, Maja Poljak te Nataša Osmokrović.
Iako djeca treniraju dva puta dnevno, organizatori su ostavili vremena za odmor i zabavu pa je tako vrijeme provedeno u porečkom VolleyTeam Campu prijašnjih godina polaznicima ostalo u najljepšem sjećanju, na što se računa i ove sezone. Za kraj, dobro je spomenuti kako se o zdravlju djece tijekom boravka u kampu brinu liječnik i fizioterapet, dok su zdravi i obilni obroci osmišljeni od nutricionista i kuhara osigurani u Hotelu Delfin.