Tko smo?

Među nama su treneri, sportaši, rekreativci, novinari, a sigurno bi se našao i koji ekonomist i FERovac. No, povezala nas je najobičnija odbojkaška lopta i ljubav prema istoj. Oni koji nas znaju kažu da smo ludi entuzijasti. Možda i jesmo. Zaluđeni igrom, čak i oni već odavno umirovljeni, konačno smo se okupili i nakon dulje rasprave odlučili pokrenuti ovaj portal.

Zašto smo počeli?

Bilo nam je dosta traženja odbojkaških rezultata preko google-a, a čitanje o uspjesima samo stranih igrača i trenera u domaćem tisku nam je već išlo na živce. Želimo na jednom mjestu imati sve o igri koju volimo, sportašimo kojima se divimo, turnirima koje pratimo, te savršenstvu kojeg želimo postići.

Kuda idemo? Čemu težimo?

Naglasak želimo konačno staviti na mlade nade koje su oko nas ali ne dobivaju dovoljno medijske pažnje. Spomenimo još i juniore koji tek u osnovnim školama znojom prljaju teren na mini odbojci, njihove trenere koji ih usmjeravaju i školska natjecanja koja bude sportski duh u svima nama, a često su i humanitarnog karaktera.

Naš cilj nije dosegnuti određene brojke klikova, lajkova i gostiju.

Želimo spojiti sve zaljubljenike u ovaj sport i okupiti stručno osoblje koje je spremno podijeliti sa svima tajne uspjeha i dobrog treninga, te svima donijeti odbojkaške novosti iz Hrvatske i svijeta. Ako to postignemo, ako nas čitate sa zadovoljstvom i spremni ste sami dati kakvu ideju za poboljšanje – na pola smo puta.