7. Umag Open 2017

Objavljeno: Ponedjeljak, 10 Srpanj 2017 20:15 Autor:

Kao i prethodnih šest godina evo nas opet, po 7. put MOK Umag-CPM Umago organizira Otvoreno prvenstvo Umaga za trojke (M+Ž) u odbojci na pijesku, 7.UMAG OPEN 2017.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da muški odbojkaški klub “MOK” UMAG-CPM UMAGO“ zajedno sa gradom Umagom, organizira  turnir "7. Umag Open 2017" u odbojci na pijesku u ženskoj i muškoj konkurenciji. Igrat će se trojke (u muškoj i ženskoj konkurenciji).
Turnir će se održati u subotu 22. srpnja 2017. godine u Stela Marisu u Umagu, na 4 prekrasna terena uz more u Stela Marisu-Vila Rita.
Trojke bi se igrale 22.07. sa početkom u 9 sati ujutro.
Navečer nakon turnira, održala bi se podjela nagrada, te zajednička fešta uz muziku i zabavu do ranih jutarnjih sati, kod terena u Stella Marisu uz more.
Nakon što je lani bilo 35 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Italije, ove godine očekujemo rekordan broj. S obzirom da se igra na 4 terena maksimalan broj ekipa je 40 (20+20)
Ujedno toga dana na stadionu Stela Maris, navečer u 20 sati igraju se i polufinalni mečevi ATP turnira u tenisu, 28. Croatia Open Umag 2017. nakon čega slijedi i koncert u Dance Areni stadiona.

Propozicije:
Način igranja će se utvrditi nakon prijava (jedan ili dva seta po meču ovisno od broja prijavljenih ekipa, razigravanje po skupinama, te eventualno četvrtfinale, i polufinale i finale, u slučaju većeg ili manjeg broja ekipa, organizator zadržava pravo izmjene načina natjecanja)

Postupak prijavljivanja:
Ekipe se prijavljuju organizatoru najkasnije do četvrtka 20. Srpnja 2017. godine do 14,00 sati, putem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Edi Forza) ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ( Danko Brajković)

Utvrđivanje parova:
Parovi i redoslijed nastupa ekipa izvršit će se ždrijebanjem u četvrtak, dana 20. srpnja 2017. godine, koji će biti objavljen na facebook-u i mailom u petak 21.07.2017.

Kotizacija:
Utvrđena kotizacija iznosi 150,00 kuna po osobi, što znači za trojke 450 kuna po ekipi (voda, sendvići, majice, hladne lubenice, bola, pijača, večera, nagrade, sve uključeno u cijenu i sve ostalo !!!!!!!!!!)
Pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Napomena:
Za sve ostale obavijesti možete kontaktirati:

Edija Forzu na broj telefona: 098 224 960 mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Danka Brajkovića na broj telefona 095 9117430 mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
.....
Računajte na druženje u večernjim satima uz večeru, muziku. Večera će biti organizirana uz roštilj na plaži i šatorima kod terena u Stela Marisu “
Očekujemo vas u što većem broju kako bi proslavili turnir na najljepši način!!