Odbojka.hr

Mi smo trebali biti domaćini, ali kako zbog korone ne smijemo koristiti dvoranu ponudili smo Varaždincima zamjenu domaćinstva. I oni su nas onda prevarili, priča kapetan OK Sisak Matija Tepavac.

Odbojkaško prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje i kadete održalo se ovog vikenda u Zadru. Prvenstvo se igralo na sedam odbojkaških terena i u tri dvorane Višnjik1, Višnjik 2 i  dvorani Mocire.

Upisale su odbojkašice Osijeka na startu nove superligaške sezone pobjedu, s tri boda vratile su se iz Rijeke. Očekivala se ova utakmica i s dodatnim nestrpljenjem jer je samo dva dana uoči došlo do promjene na klupi ŽOK-a Osijek.

Hrvatski reprezentativac Marko Sedlaček u jučerašnjoj Kup utakmici protiv Milana odigrao je svoju najbolju utakmicu u dresu Monze te je nakon susreta proglašen za MVP-a.

Četvrtak, 24 Rujan 2020

Travica osvojio prvenstvo Tunisa

Ljubo Travica nastavlja u pobjedničkom ritmu na afričkom kontinentu. Prije nepuna tri mjeseca preuzeo je tuniskog prvoligaša Esperance Sportive s kojim je prije početka službene odbojkaške sezone najprije odradio nadoknađivanje prethodne koja je zbog širenja zaraze Covidom 19 naprasno završena.

Stranica 1 od 494