Odbojka na pijesku

Cerine Open 2013 - nova stanica pojedinačnog prvenstva Hrvatske

Autor: Nedjelja, 07 Srpanj 2013
Hrvatski savez odbojke na pijesku nastavlja pratiti sezonu za pjeskaše kako bi iskoristili potencijal igrača na najbolji mogući način.

Hrvatski savez odbojke na pijesku nastavlja pratiti sezonu za pjeskaše kako bi iskoristili potencijal igrača na najbolji mogući način. Svakako ne smijemo zaboraviti da se uspješno u krug cijeloga pojedinačnog prvenstva odbojke na pijesku organizatori jako dobro snalaze i prate kriterije koji su svake godine sve zahtjeviniji. Kako se kvaliteta diže kod igrača, tako se kod organizacije turnira polako stvara zavidni nivo.

Na ovaj način savez želi zaštiti licencirane igrače i priuštiti im što više dobrih i kvalitetnih turnira u budućnosti pa tako i zavidnu kvalitetu pomoću koje će napredovati u budućnosti. Cerine Open su korak dalje, stepenica više kako bi igrači mogli imati što više dobrih natjecanja i raznolikosti kako danas tako i u budoćnosti. Organizator ima iskustva organizacije rekreativnih turnira i ove godine pokušati će otiće stepenicu više jer vide sebe u tome razredu.

Ovo je odlična vijest za igrače, ove godine biti će muški turnir, pa se nadamo da će sljedeće godine biti i žene. Organizator se svakako potrudio da u kratkom roku sve bude spremno za turnir prvoga ranga. Prijave su do četvrtka 11.07.2013. i dosta bodova u igri. Vjerujemo da će turnir svakako biti interesantan jer dolazi još Sv. Filip Jakov krajem mjeseca srpnja i napetog mjeseca kolovoza (Valkane, Split, Roses i Zagreb u rujnu).

HSOP