Četiri dana vruće odbojke stižu u Ičiće

Objavljeno: Petak, 03 Kolovoz 2018 10:54 Autor:

Petu godinu zaredom, Klub odbojke na pijesku Opatija na ičićansku plažu donosi već dobro znani međunarodni turnir odbojke na pijesku.

Ičići MASTERS 2018., u organizaciji s Hrvatskim odbojkaškim savezom, održat će se od 9. do 12. kolovoza te će ujedno biti i peti turnir u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske.
Četiri dana vruće odbojkaške atmosfere tik uz uz more i više su nego dobar povod da i ove godine Ičići postanu mjesto za sjajan provod. Šesnaest muških i dvanaest ženskih odbojkaških parova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne, ali i drugih država natjecat će se za, dosad najveći, nagradni fond od 50.000 kuna. Ovogodišnji iznos premije dvostruko je veći od prošle godine te je i jedan od razloga zašto ove godine turnir u Ičićima krasi MASTERS titula, istaknuo je Mladen Đorđević, direktor Kluba odbojke na pijesku Opatija.

Kvalifikacije će se održati u četvrtak (9. kolovoza), glavni dio turnira počet će u petak (10. kolovoza), dok će se u nedjelju održati mečevi za treća mjesta i finala koje će prenositi i Sportska televizija. Prijave za turnir otvorene su do 6. kolovoza, dok će kotizacije za kvalifikacije iznositi 100, a za glavni dio turnira 200 kuna po ekipi. Sve informacije oko prijava mogu se pronaći na novoj internetskoj stranici www.kop-opatija.hr.
Za igrače u glavnom dijelu turnira bit će osigurani besplatni obroci kao i smještaj u hostelu Lumber (Učenički dom Lovran). Gledatelje, osim fantastičnih odbojkaških mečeva na dva terena, očekuju bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori te ih ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže i ove godine jer je ulaz na turnir za sve dane potpuno besplatan.

Sve informacije, novosti i zanimljivosti svakako pratite na društvenim mrežama Kluba odbojke na pijesku!