Humanitarni turnir „Slaven“ ove se godine seli na terene ŠRC-a Siget

Objavljeno: Utorak, 16 Lipanj 2015 14:16 Autor:
Odbojkaški klub „Gorica“ nakon prošlogodišnje pauze, ove godine nastavlja s Humanitarnim turnirom „Slaven“. Turnir se održava u subotu 27. i nedjelju 28. lipnja.

S nastavkom turnira nastavlja se i pomoć Udrugama koje rade s osobama s invaliditetom na području Velike Gorice. Kao i na zadnjem turniru i ove ćemo godine pomagati velikogoričkoj Udruzi Hiron koja se bavi terapijskih jahanjem za osobe s invaliditetom.

Ove će se godine skupljati sredstva kojima će se sagraditi jahalište za rekreaciju, rehabilitaciju i edukaciju osoba s invaliditetom s područja Velike Gorice, ali i šire. Udruga trenutačno broji dvadesetak djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom koji se bave terapijskim jahanjem, a njih četvero je kategorizirano za dresurno jahanje kao paraolimpijski sport. Zasigurno bi ih se više uključilo kada bi Hiron u potpunosti riješio prostor i trenažno jahalište, na kojem vremenske nepogode ne bi predstavljale probleme oko cjelogodišnjeg odvijanja aktivnosti Udruge.

Kako bi ovogodišnje izdanje turnira prikupilo još više ekipa i posjetitelja, Slaven 2015. će se održati u novozagrebačkom naselju Siget na istoimenim terenima Športsko rekreacijskog centra. Turnir se održava na dva terena, a igrat će se „dva na dva“ u mješovitim parovima. Uz promjenu mjesta održavanja turnira, ove godine OK Gorici u organizaciji turnira pomaže i Klub odbojke na pijesku Siget. Kako nam KOP Siget pomaže u organizaciji, svi parovi koji se prijave na Humanitarni turnir „Slaven“ imat će priliku osvajati bodove za ligu mješovitih parova u odbojci na pijesku koju također organizira KOP Siget.

Prijave traju do 25. lipnja u ponoć, a prijaviti se možete putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela na 098/485-999 (Matija). Vidimo se i ove godine na „Slavenu“!