Odbojka na pijesku

Potpuno amaterski turnir u odbojci na pijesku

Autor: Srijeda, 29 Kolovoz 2012
ONP Open 2012 ONP Open 2012 onp.hr
U organizaciji kluba odbojke na pijesku "Vrapče" i portala ONP (www.odbojkanapijesku.com) u subotu 1. rujna 2012 na terenima KOP Vrapča održat će se ONP Open 2012 - prvi potpuno amaterski turnir trojki u odbojci na pijesku - jer ste VI to tražili.

U organizaciji kluba odbojke na pijesku "Vrapče" i portala ONP (www.odbojkanapijesku.com) u subotu 1. rujna 2012 na terenima KOP Vrapča održat će se ONP Open 2012 - prvi potpuno amaterski turnir trojki u odbojci na pijesku - jer ste VI to tražili.Pozivamo Vas da nam se pridružite na novouređenom pijesku KOP Vrapča (križanje Bolničke ulice i ulice Majke Terezije) u Zagrebu koji sada broji tri terena.

Igrat će se u trojkama, a pravo nastupa na turniru imaju samo igrači amateri (nastup neće biti dozvoljen
igračima koji su ikad zaigrali klupsko ili pojedinačno prvenstvo Hrvatske). Nadalje novost je da ekipa više ne treba biti mješovita, ali u slučaju da trojku sačinjavaju tri osobe muškog spola, ta ekipa meč započinje sa rezultatom 0:5 u korist protivnika).

Prijave se zaprimaju do 31.kolovoza do 20.00h, a kontakt osoba za prijavu vaše ekipe je Matko Čulina - GSM: 091 519 3322, Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi ekipe trebate navesti ime ekipe, ime svakog igrača/igračice te jedno od punuđenih jela sa menija za svakog igrača.

Da ne ostanete gladni i žedni pobrinut će se naš glavni sponzor RG Sport Centar. Svaki igrač može odabrati jedno jelo sa ponuđenog menija. Na meniju se nalazi:
1. Pizzeta
2. Chickenburger
3. Rižoto od piletine i povrća, lepinja

RG Sport Centar također donosi bogate nagrade najboljim. Osim medalja u prilici ste osvojiti:
1 mjesto: 3 x wellness paket sauna za dvoje
2 mjesto: 3 x relax masaža 30 min za dvoje
3 mjesto: 3 x solarij 12 min za dvoje

Kotizacija po igraču iznosi 40 kn.

Izvor: ONP