Odbojka na pijesku

Proglašeni pojedinačni prvaci Hrvatske u odbojci na pijesku

Autor: Ponedjeljak, 03 Rujan 2012
Roses Open 2012. Roses Open 2012. odbojkanapijesku.com
Sezona odbojke na pijesku zaključena je prošlog vikenda na Masters turniru Roses Open 2012. u Sv. Križu Začretje. U odličnoj navijačkoj atmosferi turnir su u ženskoj konkurenciji osvojile Sara Radanović i Zrinka Šutalo, koje su ujedno time postale i prvakinje Hrvatske, dok su u muškoj konkurenciji pobjedu odnijeli Grga Trimčevski i Matija Gracin.

Sezona odbojke na pijesku zaključena je prošlog vikenda na Masters turniru Roses Open 2012. u Sv. Križu Začretje. U odličnoj navijačkoj atmosferi turnir su u ženskoj konkurenciji osvojile Sara Radanović i Zrinka Šutalo, koje su ujedno time postale i prvakinje Hrvatske, dok su u muškoj konkurenciji pobjedu odnijeli Grga Trimčevski i Matija Gracin.

Organizator turnira – Roses Designer Outlet – već četvrtu godinu zaredom radi na promidžbi ovog uistinu atraktivnog sporta. Proteklih su se godina turniri održavali na rekreativnoj razini, no zbog velikog interesa profesionalnih natjecatelja, turnir je od ove godine proširen na profesionalne igrače i pretvoren u Masters turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske.

Roses je zajedno sa Hrvatskim savezom odbojke na pijesku uložio veliki trud da Outlet centar, kao pomalo neobičan prostor za održavanje turnira u odbojci na pijesku, pretvori u savršeno mjesto za odbojkaške dvoboje.

Da se je trud isplatio pokazao je i veliki interes posjetitelja ali i oduševljeni izrazi lica igrača.

„Odličnom organizacijom turnira Roses outlet je pokazao perspektivu koja igračima i savezu daje pravo da razmišlja o lijepim danima kada je bilo puno više novaca za ulaganje i mogućnosti za organizacijom velikih turnira. Organizator nam je dokazao i pokazao da skromnim ulaganjem može napraviti veliki turnir na lokaciji koja je ogroman potencijal za sport a i za organizatora. Ovaj turnir velika je pozivnica svima koji se žele uključiti u ovaj sport jer nam je Roses kao organizator pokazao kako s malo ulaganja dobiti jako puno. Htio bih još za kraj reći da mi je veliko zadovoljstvo prenijeti kao igrač impresije, kako svoje tako i ostalih, o toplini koju je organizator prenio igračima te omogučio da se osjećama maksimalno ugodno. Hvala vam još jednom na svemu.“  Rekao je Grga Trimčevski jedan od igrača koji je osvojio Roses open 2012.

„Roses open,zadnji turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske bio je dobro organiziran, ambijent, glazba i druženje te dobra atmosfera u svakom slučaju pomogli su igračima u njihovim naumima. Konkurencija je moram priznati bila vrlo vrlo jaka. Zrinka i ja jako smo zadovoljne i sretne što smo uspjele osvojiti turnir i ujedno postati najmlađe prvakinje Hrvatske. Sezona je bila vrlo naporna ali i zabavna, sa puno odricanja i truda koji se na kraju ipak isplatio. Mi još uvijek nismo ni svjesne što smo postigle, ali znamo da smo jako zadovoljne. Htjela bih se još zahvaliti našem treneru, Dejanu Kljajiću, koji je vjerovao u nas i kada mi nismo i koji se trudio ovu sezonu uciniti što ljepšom i ugodnijom. Još jednom hvala svima na divno provedenim trenucima i vidimo se dogodine :).“ Rekla je Sara Radanović najmlađa osvajaćica prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku.

Budući da su organizatori Roses Opena izuzetno zadovoljni odazivom, kako igrača tako i posjetitelja, zaključeno je da će se suradnja Hrvatskog saveza odbojke na pijesku i Roses Designer Outlet centra nastaviti i sljedeće godine. Tako Roses ubuduće neće biti više poznat samo po najpovoljnijoj kupovini Hrvatima omiljenih brandova, već i po odličnim odbojkaškim turnirima.

Izvor: ONP