Špricer Team i ŠRD Ločica, ovogodišnji pobjednici '9. Umag Open 2019'

Objavljeno: Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 10:58 Autor:

Jučer je u Stella Marisu održan 9. UMAG OPEN 2019 u trojkama, međunarodni turnir za muške i ženske ekipe.

Na turniru je ukupno sudjelovalo 34 ekipe 19 u muškoj i 15 u ženskoj konkurenciji (zadnji dan u petak su otkazale 2 ekipe, a kod žena u subotu se nije pojavila 1 ekipa)

Ove godine smo imali vrlo jaku konkurenciju u obje kategorije. Prisustvovali smo vrhunskim mečevima već u grupnoj fazi i onda isto tako u fazi razigravanja.
Do finalnih mečeva se vodila ogromna borba u svim mečevima za svaki poen. A onda su uslijedila finala.
U ženskom djelu turnira, ekipa ŠRD LOČICA i Vranskog (SLO) bila je bolja od ekipe SANGRIA TEAM iz Maribora (SLO) rezultatom 2:0 u setovima (21:11, 21:16).
A onda je uslijedilo muško finale koje je bilo uzbudljivo do samog kraja, sa vrhunskim potezima na obje strane. Igrala su se tri seta, što za organizatore i za brojnu publiku, nije moglo bolje.
Pobijedila je ekipa ŠRICER TEAM-a iz Maribora (SLO) (po drugi puta u posljednjih 4 godine) koja je u finalu pobijedila ekipu UMJETNICI iz Pule (HR), rezultatom 2:1 (21:17, 19:21, 15:9).
turnir je opet pokazao da svake godine privlači sve više vrhunskih ekipa i po svojoj kvaliteti postaje jedan od najjačih turnira te vrste na ovim prostorima.
Na kraju turnira, izvršena je podjela medalja i nagrada. Nagrade je podijelio predsjednik kluba MOK UMAG-CPM UMAGO, i organizacionog odbora, Edi Forza.
Hvala svim sudionicima turnira, volonterima (curama iz IKB-a, Kućanica, mladim igračima MOK UMAG-a, simpatizerima kluba) koji su dali svoj doprinos da ovaj turnir još jednom uspije i prođe u što boljoj kvaliteti.
Hvala gradu Umagu i njegovim ustanovama na doprinosu, Plavoj Laguni na potpori, te brojnim sponzorima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.
Hvala svima još jednom.
Vidimo se dogodine na jubilarnom 10. UMAG OPEN 2020.