Odbojka na pijesku

Vrsar Open i Kup grada Čakovca drugu godinu zaredom

Autor: Srijeda, 18 Lipanj 2014

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske nastavlja karavanu sa turnirima u Istri i Čakovcu. Odličan vikend za odbojkaše na pijesku, pogotovo ženskoga spola koje će moći birati čak dvije destinacije.

Turnir u Vrsaru drugu godinu organizira ovaj tunir gdje podržava ovaj sport, diže lagano kvalitetu i održava tradiciju odbojke na pijesku. Turnir ranga ostaje RANG 2 sa kvalitetnim nagradama za igrače kojima svaki organizator pokušava maksimalno podići razinu i nivo natjecanja. Isto tako odlična je pozivnica ovo natjecanje i zbog kontinetalnog kupa gdje će igrati reprezentacija Hrvatske u Umagu, pa je za njih ovakvo natjecanje odličan turnir prije samoga važnog turnira u Umagu.

Turnir u Čakovcu, po tradiciji je poznat kao organizator koji je sveprisutan u odbojci na pijesku i svaki puta nikada ne manjka dobre zabave. Ove godine, nakon dugo vremena odlučili su se i službeno uključiti u organizaciju (prošle godine u organizaciji imali su egzibicijski turnir) kako bi omogučili ženskom spolu turnir RANGA 3 u gradu Čakovec. Ovo je odlična prilika za sve mlađe ekipe koje se natječu na turnirima da polaku uđu na mala vrata u seriju turnira na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske.