World Tour: Odbojka na pijesku vraća se u Poreč

Objavljeno: Četvrtak, 17 Svibanj 2018 13:49 Autor:

Nakon uspješno organiziranih velikih odbojkaških događanja na pijesku u posljednje tri godine, Hrvatska je opet ove sezone potvrđena kao domaćin međunarodnog jakog međunarodnog natjecanja. Riječ je o Star-1 / Satellitu koji će se održati početkom srpnja u uvali Zelena Laguna u Poreču.

Tako će u organizaciji tvrtke L.T. Sport d.o.o. ljubitelji odbojke opet moći uživati u kvalitetnim utakmicama Svjetske serije na jednoj od najljepših Hrvatskih lokacija.

- Uz veliku potporu Grada Poreča, Plave Lagune d.d., Turističke Zajednice grada Poreča,  Sportske zajednice grada Poreča i ostalih sponzora koji su prepoznali ovaj projekt, turnir u Poreču bit će prava poslastica za sve sudionike i gledatelje. Turnir će se održati od 5.-8.07.2018., a za nagradni fond od 10.000 eura uz televizijski prijenos natjecat će se 16 muških i 16 ženskih parova na četiri terena dok će uz glavni teren biti postavljene tribine sa više od 600 sjedećih mjesta. Turnir će se igrati prema pravilima FIVB-a, što znači, da u glavni turnir (16 ekipa) prema bodovima direktno ulazi 10 parova, četiri para svoj nastup pokušat će izboriti kroz kvalifikacije, dva wild carda (pozivnice) dodjeljuje organizator, a smještaj je za sve njih osiguran. Sve prijave moraju se predati putem HOS-a, CEV-a ili FIVB-a na službenim obrascima, kratko nam je prokomentirao direktor turnira Vjekoslav Hanžić.

Svi zainteresirani obrasce mogu preuzeti i ovdje:

BVB/01 - 2017-2018 NF Athlete's Commitment
BVB/02 - Wild Card Request
BVB/03 - Withdrawal Request
BVB/31 - Athletes' Travel Schedule
BVB/31b - Delegation's Travel Schedule