Reprezentacija

Hrvatska reprezentacija otputovala u Makedoniju na FF Srebrne lige

Autor: Petak, 15 Lipanj 2018

Nakon odlične igre u grupnom dijelu natjecanja Srebrne europske lige i sa samo jednim porazom Hrvatska reprezentacija otputovala je u Makedoniju na Final four puna optimizma.

„Naša očekivanja prvo su bila da se plasiramo na Final four, sada kada smo to ostvarili naravno da ga želimo i osvojiti. Utakmica protiv Makedonije neće biti lagana, kvalitetna su momčad i imaju nekoliko kvalitetnih igrača na par pozicija. Dobro smo trenirali ovih mjesec i pol dana i jako motivirani idemo na Final four. To će nam biti dobra priprema za ono glavno što nas čeka ovo ljeto, a to su kvalifikacije za EP.“- izjavio je Ivan Mihalj.

Hrvatsku reprezentaciju u petak u 20 sati očekuje polufinalna utakmica protiv reprezentacije Makedonije, koju sada vodi bivši trener zagrebačke Mladosti Ljubo Travica.

„Za Final four smo dobro pripremljeni, idemo na turnir maksimalno spremni i cilj je osvojiti turnir. Sigurno neće bit lako, ali vjerujemo u sebe, svoju igru i mislim da zaslužujemo proći u Zlatnu ligu. Makedonija je ozbiljna reprezentacija, koja raste i napreduje svake godine, kao i ostale momčadi koje su izborile Final four. Dobro ćemo se taktički pripremiti i boriti do zadnjeg poena“- u telefonskom razgovoru rekao nam je kapetan reprezentacije Tsimafei Zhukouski.

Drugi polufinalni par su reprezentacije Latvije i Bjelorusije. Utakmicu Hrvatske reprezentacije možete pratiti uživo na Arenasport1.