Reprezentacija

Hrvatske odbojkašice upisale su i treću pobjedu

Autor: Četvrtak, 23 Kolovoz 2018

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija odigrala je i treću utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje je na rasporedu 2019. godine. Nakon prve dvije pobjede, Hrvatice su upisale još jednu.

Iako je utakmica bila poprilično izjednačena, bile su bolje od reprezentacije Austrije. Slavile su s 3:0 setovima (25:21, 25:20, 25:14) .

Stoga je još jednom razlog za zadovoljstvo imao izbornik Daniele Santarelli.

- Sretan sam zbog pobjede, ali ne baš i previše zbog same igre. Bilo je dosta grešaka, posebice na prvom dodiru, naš servis je možda bio malo bolji nego prije, ali moramo biti još bolji tako da moramo to bolje odraditi. Ne znam zašto smo bili nervozni, jutros smo imali odličan trening, ali sada nije bilo baš tako dobro. Moramo još malo napredovati jer možemo bolje – rekao je izbornik Santarelli.

Kapetanica Samanta Fabris ponovno je dobro vodila svoju ekipu...

- Sada smo bliže Europskom prvenstvu, ovo je samo jedan korak... Ima napretka iz utakmice u utakmicu, ali treba nam bolji prijem – rekla je Samanta Fabris.

Sljedeću utakmicu odbojkašice igraju u subotu (17:45) ponovno protiv Austrije. Hrvatska je trenutačno prva u skupini B sa svih šest osvojenih bodova.