Intervjui

Ivana Miloš: Azerbejdžan je bio sjajno iskustvo, ali odlučila sam biti bliže kući

Autor: Subota, 20 Listopad 2012
Ivana Miloš protekle dane provodi u Rijeci, jedna od najtrofejnijih riječkih odbojkašica i standardna reprezentativka Hrvatske, rješava potrebnu papirologiju da bi zaključila transfer u Idea Volley iz Bologne.

Ivana Miloš protekle dane provodi u Rijeci, jedna od najtrofejnijih riječkih odbojkašica i standardna reprezentativka Hrvatske, rješava potrebnu papirologiju da bi zaključila transfer u Idea Volley iz Bologne. Ivana se tako, nakon dvije godine provedene u Azerbejdžanu, odlučila za bližu destinaciju.

- Odlučila sam ove godine biti nešto bliže doma, da i ja malo uživam. Zadovoljna sam ponudom, sve je u redu, a htjela sam se oprobati u Italiji. Sve što sam vidjelo u Bologni je odlično, počevši od kluba, života, apartmana itd. Rekla sam sama sebi da ću ove godine paziti na sve detalje, ustvrdila je Ivana Miloš koja je dosta kasno pronašla angažman za iduću sezonu. 

- Mogla sam prihvatiti i neke druge ponude, ali ovdje mi je u prvom planu to što znam da ću igrati, da sam pojačanje i da su me ljudi iz kluba htjeli dovesti. Da sam još čekala možda bi stigla još neka ponuda, ali i ovako sam zadovoljna. Prije nego što odlučila da ću zaigrati u Bologni dobro sam sve ispitala. Azerbejdžan je bio sjajno iskustvo, ali ovo je ipak nešto drugo. Blizu sam doma što mi nakon dvije godine puno znači, ne moram vući dvadeset kofera sa sobom., ustvrdila je riječka odbojkašica.

Prvenstvo Italije počinje ovaj vikend, Idea Volley dočekuje Asystel Cortese.

- Ne mogu ništa konkretno reći o ekipi, moram prvo riješiti sve papire pa ću im se onda pridružiti. Budući da su tek ušli u prvu ligu vjerojatno je glavni cilj ostati u najvišem rangu. Teško mi je nešto više reći o svemu, jer ni talijanska liga nije više što je nekad bila tako da treba vidjeti kako će stvari izgledati na terenu, rekla je Miloš.

Autor: Marko Babić