Odbojka.hr

Odbojka.hr

Obojkaši MOK-a Mursa Osijek počeli su pripreme za novu natjecateljsku sezonu. Nešto ranije od uobičajenog, pa će do početka novog izdanja Superlige, sredinom listopada, na raspolaganju imati punih devet tjedana za uigravanje.

Od 9. - 11. kolovoza, najboljih 16 muških i ženskih parova iz cijele regije odmjerili su snage na Masters turniru u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i KOP Opatija, na plaži u Ičićima.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Klub odbojke na pijesku Bibinje organizira turnir u zahvalu svim ratnim junacima. KOP poziva sve ljubitelje odbojke na pijesku u Bibinje na turnir HVALA, BRANITELJI.

Turnir će se održati u nedjelju 4. kolovoza na plaži Punta, kod Marine Dalmacija u Bibinjama, s početkom u 15:30 sati. Igrat će se 2 na 2, mogu se prijaviti muške i ženske ekipe ili mješovite. Kotizacija iznosi 100 kuna po ekipi, a nagradni fond je 2 000 kuna.

- Ove godine odlučili smo turnir podignuti na veću razinu, te smo zahvaljujući Općini Bibinje koja nas uvijek podržava osigurali odlične novčane nagrade za sudionike turnira, posebnu nagradu dobit će i najbolje plasirana ženska ekipa – rekao nam je tajnik kluba Tomislav Šimunić. Organizatori su pripremili dodatne nagradne igre i za publiku, što je odličan motiv za provesti nedjeljno popodne u sportu, druženju i zabavi.

Turnir “Masters Ičići Croatia Open” godinama već slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj i šire, te će i ove godine ugostiti najboljih 16 parova u muškoj i ženskoj konkurenciji, od 8. - 11. kolovoza 2019. na glavnoj plaži u Ičićima.

Ponedjeljak, 05 Kolovoz 2019 12:12

Srce Slavonije tri dana kucalo za odbojku

Sara Radanović osvojila je i drugi po redu turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku u Đakovu, uz partnericu Valentinu Vrbanc, dok su se Damjan Pusonjić i Vukašin Rajković okrunili zlatnom medaljom u muškoj konkurenciji.

Nakon završetka grupne faze Europskog U16 prvenstva, minulog vikenda odigrani su polufinalni susreti u Trstu, dok je Zagreb ugostio utakmice od 5. - 8. mjesta. 

Jučer je u Stella Marisu održan 9. UMAG OPEN 2019 u trojkama, međunarodni turnir za muške i ženske ekipe.

Nakon odslušanih sadržaja iz općeg dijela programa i predmeta specijalnosti sa zadovoljstvom možemo objaviti da je školovana i druga grupa od 20 voditelja odbojke.  

Hrvatske odbojkaške reprezentativke ovih se dana pripremaju za Europsko prvenstvo koje ih očekuje krajem kolovoza. Dvije prijateljske utakmice s Bugarskom koje se igraju ovog vikenda u Osijeku bit će prvi ispit koji će pokazati koliko su spremne za težak turnir pred njima. Utakmice se igraju u dvorani Gradski vrt, u subotu 20. srpnja u 19 sati i u nedjelju 21. srpnja u 17 sati. Ulaz na obje utakmice je besplatan.

Najmlađa reprezentacija Hrvatske, u svom prvom službenom okupljanju, završila je nastup u grupnoj fazi U16 Europskog prvenstva u Zagrebu, na 9. mjestu.

Stranica 1 od 228