Bernarda Brčić potpisala za Olimpik

Objavljeno: Ponedjeljak, 10 Prosinac 2018 13:00 Autor:

OK Olimpik je nekako u tišini odradio jedan uspješan transfer za promidžbu kluba, kao i za popularizaciju kluba, ali i Superlige te u svoje redove doveo prvog tehničara hrvatske ženske seniorske reprezentacije Bernardu Brčić.

Ova vrhunska tehničarka i dugogodišnja internacionalka ove sezone nije uspjela pronaći zadovoljavajući angažman u inozemstvu i odlučila je pristupiti amazonkama iz OK Olimpik. Bernarda je u klubu malo više od mjesec dana i idealno je vrijeme za čuti njene dojmove.

Kako si se odlučila na Olimpik i kakav ti je dogovor s klubom?

Odlučila sam se doći u Olimpik nakon razgovora sa sportskim direktorom kluba Franom Žanićem koji mi je ponudio uvjete te je dogovor da ovdje treniram i igram dok ne nađem angažman u inozemstvu.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Moji planovi za budućnost su za sad fokusirani na odbojku, fakultet sam privela kraju stoga mi je plan u narednih nekoliko godina posvetiti se u potpunosti odbojci.

Kako gledaš na rad i funkcioniranje kluba?

S radom i funkcioniranjem kluba sam izrazito pozitivno iznenađena, dobro se radi, klub je lijepo posložen, atmosfera u ekipi je odlična te mogu reći da je Olimpik za hrvatske prilike organiziran na vrlo visokoj razini.

Slijedi nastavak kvalifikacija za EP s reprezentacijom, što očekuješ s reprezentacijom u idućoj godini?

S reprezentacijom nas sad u siječnju čekaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo iako smo se na EP već plasirale, motivirane smo pobijediti i u posljednje dvije utakmice kvalifikacija. Nakon toga nam slijedi Zlatna liga te Europsko prvenstvo ovo ljeto, gdje se želimo pokazati u najboljem svjetlu.