Ponedjeljak, 23 Listopad 2017

Fabris u Coneglianu!

Objavljeno Srijeda, 07 Lipanj 2017 22:04 Autor:

Hrvatska reprezentativka, 25-godišnja Samanta Fabris potpisala je ugovor s talijanskim Coneglianom. Protekle sezone Fabris je igrala za Casalmaggiore, ispala s njima u polufinalu doigravanja, a u istoj fazi talijanskog prvenstva zaustavljen je i Conegliano.

Novi klub naše reprezentativke prvak Italije bio je u sezoni 2015/2016. U protekloj sezoni osvojili su talijanski kup, a igrali su i na Final Fouru Lige prvaka, na kojem su bili domaćin. Radi se o vrlo ambicioznoj sredini, ponovno će u nadolazećoj sezoni Conegliano igrati u Ligi prvaka, plasman u nju osigurali su osvajanjem prvog mjesta u regularnom dijelu sezone. U polufinalu doigravanja zaustavila ih je Novara.

Conegliano je šesti klub u karijeri Samante Fabris, peti talijanski. Nakon Rijeke igrala je korektorica reprezentacije Hrvatske za Chieri, Modenu, Novaru i Casalmaggiore.

- Zadovoljna sam što sam izabrala Conegliano. Ekipa je sjajna, a klub je jako dobro organiziran. Posljednjih godina osvojili su neke velike trofeje, ambiciozni su, imaju visoke ciljeve, a ja im želim pomoći da ih ostvare. Osim toga bit ću blizu kući, tako da izbor nije mogao biti bolji. Razgovarala sam i s trenerom Santarelliem, mislim da ćemo jako dobro surađivati. Sada me očekuje još Grand Prix i Europsko prvenstvo s Hrvatskom, gdje ću nastojati da s reprezentacijom ostvarim što bolje rezultate, a onda krećem u sezonu sa svojim novim klubom Coneglianom-na predstavljanju u Coneglianu, rekla je Samanta Fabris. 

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

captcha 

Ne šaljemo spam poruke!