Martina Šamadan otišla u Italiju

Objavljeno: Subota, 01 Rujan 2018 18:32 Autor:
Nakon reprezentacije zajedno i u Italiji (Martina Šamadan i Samanta Fabris) Nakon reprezentacije zajedno i u Italiji (Martina Šamadan i Samanta Fabris)

Čekajući potpuni oporavak Raphaele Folie, Imoco Volley je sve je dogovorio s dvadesetpetogodišnjom reprezentativkom Hrvtske Martinom Šamadan.

Martina, inače rođena u Splitu, nakon završenog fakulteta u Americi, gdje je ostavila dubok trag igrajući i odbojku, posljednju sezonu provela je u dresu zagrebačke Mladosti s kojom je osvojila Kup i prvenstvo Hrvatske.
Odlične igre rezultirale su pozivom u reprezentaciju s kojom je ljetos osvojila Mediteranske Igre, a potom su se nedavno kvalificirale i na EP, a novim suigračicama pridružiti će se u ponedjeljak na službenom početku priprema.

- Vrlo sam sretna što sam dobila ovakvu priliku igrati za talijanske prvakinje. Kroz nastupe u reprezentaciji upoznala sam način rada trenera Santarellija i vrlo dobro sam se snašla, a nova suigračica mi je Samanta Fabris koja će mi pomoći da se uklopim u ekipu.
Mislim da je Talijanska liga jedna od najjačih na svijetu, a Imoco jedan od najboljih klubova i bit će mi čast nositi njihov dres, izjavila je Martina Šamadan.