Tino Hanžić seli u Ottaviano

Objavljeno: Subota, 01 Kolovoz 2020 17:21 Autor:

Nakon uspješne sezone u talijanskom klubu Avimec Modica, reprezentativac Hrvatske Tino Hanžić (19) sljedeću sezonu seli malo sjevernije u GIS Ottaviano koji je udaljen svega dvadesetak kilometara od Napulja.

Tino, koji igra na poziciji primača, prošle sezone je igrajući za Modicu bio jedan od najboljih igrača u talijanskoj Serie A3, a odlučivši se za nastavak karijere u Ottavianu bit će pravo pojačanje za trenera Aniella Mosca.

- Prije svega, želio bih se zahvaliti bivšem klubu Avimec Modica gdje su me prošle sezone prihvatili kao jednog od 'svojih' i moram priznati da sam se osjećao skoro pa kao doma. Uprava kluba je htjela produžiti ugovor na još jednu sezonu međutim moj izbor za odlazak u Ottaviano bio je brz. Nakon što sam puno razgovarao sa sportskim direktorom i trenerom, nisam trebao puno razmišljati. Objasnili su mi svoj cilj i odmah na prvu mi se svidio cijeli projekt. Ottaviano je klub u kojem se dosta radi s mladim igračima što je za mene najvažnije jer želim raditi na svom igračkom razvoju. Prvenstvo će ove godine biti vrlo izjednačeno, a naš je cilj uvijek visok, pokušat ćemo izboriti play off (jedno od prva četiri mjesta), a onda ćemo vidjeti gdje smo. Moj osobni cilj je ostvariti što bolji rezultat s novom momčadi i još podići igrački nivo kako bi jednom mogao zaigrati i u Serie A što mi je oduvijek san - rekao je Tino Hanžić.