Transferi

Vladimir Jolić novi je trener mlađih kadetkinja OK Fortis

Autor: Petak, 22 Kolovoz 2014

Vladimir Jolić je svima poznat kao ponajbolji hrvatski statističar s višegodišnjim stažom u mnogim domaćim klubovima kao i ponajboljem švicarskom klubu Vollero iz Zuricha. Usput, ne možemo se oteti dojmu da je upravo on trebao biti na poziciji vodećeg statističara naših odbojkaških reprezentacija te bi svojim stručnim analizama uvelike pomogao izbornicima Šimunčiću i Vercesiju.

Kao istinski zaljubljenik u odbojku, te uz statistiku Jolić se etablirao i kao trener mlađih dobnih kategorija. Nakon nekoliko uspješnih sezona provedenih u OK Olimpik sad je pred njim novi izazov.

Raduje me nastavak rada sa mlađim kategorijama, nadam se da ću i u novoj sredini ispuniti očekivanja. Kao i uvijek predati ću se 100 % cilju koji je pred nama i nastaviti uživati u odbojci kao i dosad - rekao je Jolić

Sretni smo što je jedan stručnjak njegova kalibra preuzeo brigu o ključnom godištu u razvoju mladih igračica. Uz Sašu Ivaniševića koji vodi kadetknije, OK Fortis je dobio još jedno veliko trenersko ime u omladinskom pogonu. To sve nadopunjuje Nino Matjačić u radu sa seniorkama i juniorkama - izjavili su u klubu.

Uz ostale vrhunske trenere u svojim školama, Fortis sada raspolaže s jednim od najrespektabilnijih stručnih kadrova u gradu Zagrebu.
Treneru Joliću želimo puno sreće u radu.

M. G.