10. Jubilarni 'Umag Open 2018'

Objavljeno Ponedjeljak, 08 Siječanj 2018 14:22 Autor:

U subotu 27. siječnja 2018. sa početkom u 9 sati, u umaškim dvoranama u Osnovnoj školi Marije i Line te u dvorani u Stela Marisu, održati će se 10. Jubilarni UMAG OPEN 2018., Turnir u odbojci, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Na turnir će sudjelovati ukupno 61 ekipa (32 muških i 29 ženskih ekipa, koliko je do sada prijavljeno) iz Italije, BiH, Slovenije i Hrvatske. Po masovnosti ovo je trenutno jedan od najjačih i najvećih turnira takve vrste u Hrvatskoj, te na prostorima bivše države, a i jedan od većih turnira u Europi.
Naime muški odbojkaški klub Umag (MOK UMAG-CPM UMAGO) već 10. godinu za redom organizira ovaj turnir, koji je s godinama postao poznat s obzirom na sve veći broj ekipa koje se iz godine u godinu prijavljuju. Na turniru sudjeluju i nekadašnji igrači raznih Hrvatskih i Slovenskih klubova, te BiH klubova te i neki koji su još uvijek aktivni, što turniru daje i posebnu kvalitetu, od odličnih mečeva te do druženja starih i mladih igrača, te rekreativaca.
Samim time turnir ima i veliki promotivni značaj za odbojku u samom gradu Umagu, što je na kraju krajeva zadnjih godina i rezultiralo sve većom popularnošću kod mladih, te osnivanjem (pored već postojećeg ženskog kluba) i MUŠKOG ODBOJKAŠKOG KLUBA (MOK UMAG-CPM UMAGO)  i njegovo uključivanje u redovna takmičenja u 2 Hrvatskoj odbojkaškoj ligi za seniore.
Sve je to ujedno i rezultat rada kluba, sportske zajednice grada Umaga, te grada Umaga i njenog gradonačelnika, koji čine puno za promicanje grada Umaga kao grada sporta, te uključivanje sve više mladih u sportske aktivnosti. Grad Umag je grad koji aktivno brine svojim angažmanom i pomoći  o sportskim aktivnostima svojih građana, svih dobnih i sportskih kategorija.  Ovo nas još više veseli da upravo sa našim turnirom započinjemo godinu, u kojoj grad Umag slavi ovo važno i prestižno imenovanje - Umag Europski grad sporta 2018.
To predstavlja veliko priznanje svima nama i gradu Umagu, koji su godinama ulagali u sport i pogotovo u mlade.
Završetak turnira je planiran oko 19,30 sati (sa finalnim mečevima) u školskoj sportskoj dvorani, nakon čega slijedi večera te zajedničko druženje svih učesnika turnira uz muziku i ples, te  podjela pehara i nagrada.
Zato pozivamo sve ljubitelje dobre odbojke, da dođu gledati mečeve u subotu 27.01.2018.  tijekom cijelog dana u umaškoj Školskoj dvorani i u dvorani u Stela Marisu.

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

captcha