14. Odbojkaški turnir grada Požege

Objavljeno: Petak, 16 Ožujak 2018 10:32 Autor:

U Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" u Požegi održan je 14. Odbojkaški turnir Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege. 

Natjecalo se 10 ženskih rekreativnih ekipa, a turnir je otvorio požeški gradonačelnik Darko Puljašić, koji je svim ekipama uručio priznanje za sudjelovanje na turniru koji se održava povodom obilježavanja Dana grada Požege i Grgureva.

Odigrano je ukupno 10 utakmica, a prvo mjesto osvojila je Sportsko – rekreativna udruga „Živim sport“ iz Slavonskog Broda, koja je u finalu nakon trećeg seta bila bolja od Požege. Brođanke su tako obranile naslov pobjednika, jer su osvojile i 13. turnir održan 2017. godine. Za ekipu iz Slavonskog Broda igrale su Irena Čugura Ćerić, Mirna Matej Švaganović, Nataša Kruljac, Anka Pilipović Glas, Mirjana Majić, Dubravka Dorić, Gordana Samardžija i Ivana Kožul.

 

Treće mjesto osvojila je Obrtnička škola, koja je bila bolja od Jakšića. Četiri najbolje ekipe su nagrađene peharima i medaljama koje im je ispred organizatora uručio Željko Mitrović, glavni tajnik Požeškog športskog saveza. Utakmice su vodili požeški odbojkaški suci Ruda Đurčević i Goran Pilaš.