Odbojka.hr

Odbojka.hr

U drugom kolu Europskog odbojkaškog prvenstva, hrvatske odbojkašice bile su uvjerljive protiv Estonki i došle do prve pobjede...

Hrvatska delegacija odbojke na pijesku, na čelu s izbornikom Dejanom Kljajićem, i reprezentativkama Sarom Radanović i Valentinom Vrbanc, jutros je otputovala na 2. Mediteranske igre na pijesku u grčki Patras.

Tek su joj 24, a skoro je već veteranka u reprezentaciji koja je pod izbornikom Danieleom Santarellijem dobila novi, pomlađeni štih.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija odigrala je vrlo dobar meč na startu Europskog prvenstva i bila je na korak do iznenađenja. Azerbajdžan je na kraju ipak izvukao pobjedu...

Nakon četiri odigrana turnira diljem cijele Hrvatske, Otvoreno prvenstvo Hrvatske završava se u Zagrebu, na novoizgrađenim terenima KOP Vrapče, 6. - 8. rujna 2019. godine.

Idealno vrijeme, sunčano bez vjetra, tereni i publika na zagrebačkom Jarunu puna dva dana bili su idealna potpora odigravanju posljednjih pet kola ženske, i četiri muške 1. hrvatske odbojkaške lige na pijesku. Prvaci za 2019.godinu su odbojkašice KOP Siget, te pjeskaši KOP Opatije.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u 3. je kolu jakog Gloria Kupa, koji se igra u turskom ljetovalištu Antaliji, slavila protiv Italije rezultatom 3:0 (25:16, 25:23, 25:22). Nakon poraza u prva dva kola, protiv Turske i Srbije, hrvatske reprezentativke su na najbolji mogući način odradile treće kolo bez izgubljenog seta.

Obojkaši MOK-a Mursa Osijek počeli su pripreme za novu natjecateljsku sezonu. Nešto ranije od uobičajenog, pa će do početka novog izdanja Superlige, sredinom listopada, na raspolaganju imati punih devet tjedana za uigravanje.

Od 9. - 11. kolovoza, najboljih 16 muških i ženskih parova iz cijele regije odmjerili su snage na Masters turniru u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i KOP Opatija, na plaži u Ičićima.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Klub odbojke na pijesku Bibinje organizira turnir u zahvalu svim ratnim junacima. KOP poziva sve ljubitelje odbojke na pijesku u Bibinje na turnir HVALA, BRANITELJI.

Turnir će se održati u nedjelju 4. kolovoza na plaži Punta, kod Marine Dalmacija u Bibinjama, s početkom u 15:30 sati. Igrat će se 2 na 2, mogu se prijaviti muške i ženske ekipe ili mješovite. Kotizacija iznosi 100 kuna po ekipi, a nagradni fond je 2 000 kuna.

- Ove godine odlučili smo turnir podignuti na veću razinu, te smo zahvaljujući Općini Bibinje koja nas uvijek podržava osigurali odlične novčane nagrade za sudionike turnira, posebnu nagradu dobit će i najbolje plasirana ženska ekipa – rekao nam je tajnik kluba Tomislav Šimunić. Organizatori su pripremili dodatne nagradne igre i za publiku, što je odličan motiv za provesti nedjeljno popodne u sportu, druženju i zabavi.

Stranica 1 od 229