Turniri

Gorica Open 2017.: Turnir trojki u odbojci na pijesku

Autor: Petak, 01 Rujan 2017

Kao i prošle godine evo nas opet, po drugi puta DŠR Kop Tur organizira turnir za trojke (M+Ž) u odbojci na pijesku pod nazivom „Gorica Open 2017.“ Događaj se sastoji od mješovitog seniorskog rekreativnog turnira trojki.

Rekreativni turnir trajat će tri dana i biti će koncipiran na način da se odigra što veći broj utakmica. Dio prihoda prikupljenog od turnira završit će u nagradnom fondu, a drugi dio biti odvojen za održavanje terena i čitavog projekta. Svaki sudionik turnira imat će osiguran topli obrok i piće. Turnir će imati dodjelu odličja i novčanih nagrada za prvo, drugo i treće mjesto. Povrh toga, dijelit će se nagrade za:
– najbrži servis u muškoj i ženskoj kategoriji (svaki natjecatelj ima pravo na 5 pokušaja)
– najstarijeg natjecatelja turnira
– najmlađeg natjecatelja turnira
– najveseliju ekipu turnira
– najljepše hlačice turnira
– te najgoru ekipu turnira, koja će osvojiti prijelazni pehar za to postignuće.

Prijaviti se mogu mješovite trojke (obavezno 1 djevojka), uz mogućnost jedne zamjene. Sustav odigravanja turnira ovisi o broju prijavljenih ekipa te će biti utvrđen dan prije samog turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 150 kn, a sami turnir počinje 8. rujna 2017. (petak) u 16 sati, a turnir će se nastaviti tijekom čitave subote (9. rujna) i nedjelje (10. rujna).

Finale i dodjela nagrada predviđa se 10. rujna (nedjelja) oko 20:00.

Uz dobru igru, događaj će sva tri dana pratiti kulturno-zabavni program za građane, pa će tako plesna skupina Megablast zabrejkati na otvorenju. Gradonačelnika i njegovu ekipu očekujemo opet na revijalnoj utakmici.

Zagarantirana dobra zabava uz odličnu glazbu i atraktivnu igru velikogoričkih odbojkašica i odbojkaša.

Prijavit se možete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 095/1995-048