Turniri

OK Olimpik osvojio Međunarodni turnir „MINI GREEN VOLLEYBALL RG OPEN 2012“

Autor: Subota, 29 Prosinac 2012
Uspješno je završen Međunarodni turnir „MINI GREEN VOLLEYBALL RG OPEN 2012“ u organizaciji Odbojkaškog kluba Olimpik – Zagreb i RG Sport Centra Borčec.

Uspješno je završen Međunarodni turnir „MINI GREEN VOLLEYBALL RG OPEN 2012“ u organizaciji Odbojkaškog kluba Olimpik – Zagreb i RG Sport Centra Borčec.

U četvrtak 27.12.2012. na  turniru je ukupno sudjelovalo 32 ekipe od kojih je čak 9 iz inozemstva što je ukupno preko 300 natjecatelja djevojčica u dobi od 10 – 12 godina. Igralo se u 8 grupa po 4 ekipe na ukupno 4 terena. Turnir se održavao u najvećoj dječjoj igraonici u ovom dijelu Zagreba što je posebnost ovog turnira.

U borbi za treće mjesto ekipa OK Plavog zmaja iz Duge Rese, inače prošlogodišnji pobjednici turnira, bila je bolja od ekipe OK Dubrava rezultatom 0:3 (11:15,7:15,5:15).

U finalu svoje znanje i snage odmjerile su ekipe, domaćin OK Olimpik iz Zagreba i OK Poreč gdje je ekipa OK Olimpika osvojila veliko finale i prvo mjesto rezultatom 1:2 (13:15,7:15,15:4).

Najboljom igračicom turnira proglašena je Iva Ciglar iz pobjedniče ekipe Olimpika kojoj je uz pokal uručena nagrada donatora FIBIS d.o.o., mobilni uređaj Samsung Monte te dvije garniture dresova ERREA donacija tvrtke SPORT STIL d.o.o. iz Pazina. Tvrtka SPECIAL d.o.o. donirala je 3 odbojkaške lopte MIKASA koje su uručene finalistima i osvajačima četvrtog mjesta.

Organizatori se zahvaljuju Zagrebačkom odbojkaškom savezu (ZOS-u) koji je jedan od glavnih tehničkih suorganizatora i pokrovitelja ovog Međunarodnog turnira kao i Hrvatskoj odbojkaškoj udruzi (HOU) koja u cijelosti poduprla organizaciju turnira.

Među donatorima ističemo ERSTE BANKU, TOMO VARGA d.o.o. i VIBO – ART d.o.o.

Organizatori se posebice zahvaljuju svim volonterima iz redova seniorkske ekipe OK Olimpika, njima ukupno 12 bez kojih se ovaj turnir nikako ne bi održao na ovako profesionalnom nivou.

Ovdje možete vidjeti rezultate i poredak ekipa.