Povratak kadeta s uskršnjeg turnira u Pordenoneu

Objavljeno: Četvrtak, 20 Travanj 2017 17:58 Autor:
Reprezentacija Hrvatske Reprezentacija Hrvatske Foto: cev.lu

Muška kadetska reprezentacija vratila se s uskršnjeg turnira koji je prošlog vikenda održan u talijanskom gradu Pordenone. Izabranici Zvonimira Bogdanovića nakon odlične igre u prvom dijelu natjecanja i vrlo dobre igre u drugom dijelu, zauzeli su zadovoljavajuće deseto mjesto.

U prvom dijelu natjecanja dečki su odigrali dvije odlične utakmice, protiv Lokomotive iz Sofie i Bassano Volleya te su u obje odnijeli uvjerljive pobjede od 3:0 i 3:1. Te su im pobjede donijele prvo mjesto u skupini i osigurale ulazak u daljnji tijek natjecanja.

Potom je uslijedilo razigravanje u kojem su naši reprezentativci naišli na teškog protivnika, uigranu i jaku momčad Modene od koje su izgubili 3:1. Iako su time izgubili mogućnost borbe u finalu, ipak je trebalo odigrati još utakmica i izboriti što bolje mjesto u donjem dijelu razigravanja.

Uz jedan poraz i jednu pobjedu dečki su turnir završili na solidnom desetom mjestu.

Za hrvatsku mušku kadetsku reprezentaciju igrali su: Igor Šapina, Tomislav Mitrašinović, Marijan Radoš, Petar Jurić, Gabrijel Ivančić, Ivan Cikojević, Jakov Melvan, Mateo Brandić, Patrik Jelić Periša, Domagoj Šimić, Tomislav Mišlov i Lovre Babić.