Turnir SPORTIVO u Požegi pripao paru Vojak-Krivić

Objavljeno: Četvrtak, 17 Kolovoz 2017 13:36 Autor:

15.kolovoza 2017 u Požegi na gradskim bazenima je održan turnir u odbojci na pijesku "SPORTIVO" s nagradnim fondom 2000 kn.Na turnir se odazvalo 17 ekipa iz Đakova, Slavonskog Broda, Kutine, Osijeka. U vrlo uzbudljivom finalnom meču ekipa Vojak - Krivić je pobijedila ekipu Horvatović - Lukačević 2-0 i osvojila po prvi put organizirani turnir SPORTIVO.

"S obzirom da smo prvi put organizirali turnir smatram da je bilo solidno, igrači su bili zadovoljni i nije bilo nekih većih zamjerki, sve je išlo glatko i odvijalo se brzo, cijeli dan se igralo. Ekipe su bile jako dobre i najbolji su pobijedili, u organizaciji smo dali sve od sebe i nadam se da će iduće godine odaziv biti još veći i da će sve biti još bolje" kaže organizatorica Ivana Nekić.

"Imali smo malo problema na početku turnira ali se sve riješilo na vrijeme . Želim zahvaliti svim ljudima koji su nam pomogli u organizaciji . Iduće godine nema mjesta greškama što se tiče organizacije . Prišlo nam je par igrača i pohvalilo turnir što nas je jako ugodno iznenadilo. Nadam se da su svi bili zadovoljni i da se iduće godine vidimo u još većem broju." kaže Petar Kolarec.

Organizator Nikola Šoštar je bio detaljniji ."Na turnir nam se prijavilo 17 ekipa, što nam je malo poremetilo planove,i otežalo sastavljanje skupina, ali bez obzira na te male probleme s igrom se krenulo na vrijeme,i nije se stajalo skroz do kraja turnira.Prijavilo nam se dosta jakih ekipa, i svaka je utakmica bila napeta i atraktivna, ali nakraju ipak je jedna ekipa mogla biti prva, te su ekipa Vojak-Krivić uvjerljivo zaslužili prvo mjesto. Nadamo se da su svi koji su osvojili nešto zadovoljni sa nagradama, a drugima više sreće slijedeće godine. Nagodinu sigurno opet pravimo najmanje jedan turnir, sa još boljom organizacijom te još boljom igrom."

POREDAK:

1.mjesto: Krivić-Vojak


2.mjesto: Horvatović-Lukačević
3.mjesto: Krakan-Lugar

Najbolja igračica: Mirna Bušić


Najbolji igrač: Josip Vojak
Najbolji upijač: Ivana Nekić
Najprecizniji servis: Valentina Mišura

Organizatori :Ivana Nekić,Eva Gotlibović,Nikola Šostar,Petar Kolarec

Sponzori:Caffe bar Sportivo, Grad Požega, Pizza Bolte Lounge Bar, Silver trgovina, Zlatarna Karla, caffe bar Vertigo, Frizerski salon Tanja, SuperSport, caffe bar Deja Vu, caffe bar Pizzeria Mama-Mia, UDO-Reklame, Foto Kaća, Radio Vallis Aurea, Soundset radio i drugi.