Turniri

U Umagu održan međunarodni turnir za mlađe kadete

Autor: Utorak, 19 Travanj 2016

Povodom održavanja sajma sporta, dana 17.04.2016. (nedjelja), u školskoj sportskoj dvorani u Umagu održao se međunarodni turnir za mlađe kadete, 2001 i mlađe, u odbojci, u muškoj konkurenciji.

Na turniru su nastupile slijedeće ekipe:

MOK Umag-CPM Umago Hrvatska

BVC Portorož Portorož Slovenija

OK Opatija Opatija Hrvatska

Igralo se po sistemu svatko sa svakim, 3 seta do 25 sa razlikom.

REZULTATI:

MOK UMAG : BVC PORTOROŽ 0:3

BVC PORTOROŽ : OK OPATIJA 2:1

OK OPATIJA : MOK UMAG 3:0

POREDAK

1. BVC PORTOROŽ (SLO)

2. OK OPATIJA (HRV)

3. MOK UMAG (HRV)

Po završenom natjecanju, dogradonačelnica grada Umaga, gđa Floriana Bassanese, je uručila medalje svim sudionicima i čestitala im u ime grada. Za MOK Umag su nastupili: Karlo Burić, Leo Savić, Rikard Gašparović, David Ferlin, Stefan Malenić, Noa Korijan, Alex Radin, Danijel Kremer, Dominik Hateemić, Leonardo Pozzecco i Alex Četojević.

Sve je više mladih koji se približavaju odbojci, i treniraju u našem klubu. Zato smo odlučili organizirati što više ovakvih turnira, kako bi ti mladići stekli što više iskustva. Dogodine će i oni se natjecati u međužupanijskoj ligi (Primorsko goranska-Istarska liga). Nadamo se da će nas dogodine biti u još većem broju. Čestitam dečkima i treneru Draganu Salapuri, na požrtvovnosti i borbenosti iskazanoj na ovom turniru. Vidi se napredak i vidljiv je potencijal koji će sigurno doći do izražaja u slijedećim utakmicama. Bravo dečki i samo tako naprijed. Jedno veliko hvala i našem treneru Draganu Salapuri koji marljivo radi i to je vidljivo u broju djece koja se polako približava (muškoj) odbojci.

Zahvaljujemo se svim učesnicima, na pokazanoj suradnji i pristanku, te samim time pomoći oko promocije, pogotovo muške odbojke na ovim prostorima.

Autor: Edi Forza, Predsjednik MOK Umag-CPM Umago