Woodstock Volley 2019: Bitange i princeze bez poraza

Objavljeno: Utorak, 18 Lipanj 2019 09:41 Autor:
Ženske ekipe HAOK Dubrave i Zagreb Volleya Ženske ekipe HAOK Dubrave i Zagreb Volleya Foto: Odbojka.hr

U subotu 15.06.2019. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu u organizaciji zagrebačkog kluba rekrativaca 'Zagreb Volley' održao se međunarodni odbojkaški turnir pod imenom 'Woodstock Volley 2019'.

Svi oni koji su imali priliku gledati utakmice mogli su vidjeti vrlo kvalitetnu odbojku, a mamac za ženski dio populacije bio je i bivši hrvatski reprezentativac Darko Nojić, koji je sa svojom ekipom Bitange i princeze u vrlo neizvjesnom finalu protiv Zagreb Volleya II nakon gubitka prvog seta ipak uspio preokrenuti utakmicu u svoju korist te ujedno tako i osvojiti turnir. U utakmici za treće mjesto Konoba Ulika (Pula) bila je uspješnija od ekipe Zagreb Volley I s rezultatom 2:0. Nakon turnira uslijedila je podijela pehara i zabava uz večeru u Hugo's baru.

- Ovo je u posljednjih šest mjeseci, nakon Adventskog turnira, već drugi uspješno organiziran turnir u Zagrebu, na turniru je sudjelovalo 11 ekipa iz cijele regije, a posebno bih izdvojio ekipu iz Sombora koja je nakon odličnih partija na odbojkaškom terenu isto tako kasnije nastavila i na plesnom podiju. Posebni dio turnira bila je i ženska utakmica 'veteranki' između Zagreb Volleya i HAOK Dubrave u kojoj su su slavile odbojkašice Zagreb Volleya ali treba ipak naglasiti da su u prosjeku bile i nešto mlađe, kroz smijeh nam je izjavio Goran Bajić, tehnički direktor turnira te nastavio;
- Posebno mi je drago da se ekipe odazivaju i sudjeluju na ovakvim turnirima i već sad najavljujem 'Adventski turnir 2019' na kojem spremamo i nekoliko iznenađenja.

Poredak:

1. Bitange i princeze
2. Zagreb Volley II
3. Konoba Ulika
4. Zagreb Volley I
5. Nervozni
6. Perspektiva
7. Sombor
8. Sport Experto
9. Outsiders