Registracija

Registracija na portalu ODBOJKA.HR nije obavezna. Otvaranje Korisničkog računa dozvoljeno je punoljetnim i maloljetnim osobama, dok radnje naručivanja i kupovine mogu obaviti isključivo punoljetne i potpuno poslovno sposobne osobe. Isto tako, umjesto maloljetnih osoba, kupovinu mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika. Postupanje suprotno ovom uvjetu izuzima tvrtku Temar j.d.o.o. od bilo kakve pravne odgovornosti.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, korisnici webshopa dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke, te ažurirati iste ukoliko dođe do njihove promjene. Ukoliko nastupi nepoštivanje ovog uvjeta, Temar j.d.o.o. zadržava pravo da se takvom korisniku uskratiti pristup, odnosno uskrati ostvarenje dijela usluga ili svih usluga u sklopu Web Shopa ODBOJKA.HR.

Nakon uspješno obavljene registracije na e-mail Kupca biti će dostavljene upute za potvrdu registracije i e-maila.

Cijene

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om.
Za veće narudžbe odobravamo popust ovisno o količini.

Naručivanje i plaćanje proizvoda

Putem webshopa na portalu ODBOJKA.HR moguće je izvršiti kupnju i dostavu proizvoda na području Republike Hrvatske. Pod korištenjem webshopa ODBOJKA.HR smatra se da je Kupac/Korisnik upoznat sa Uvjetima kupnje, te da ih prihvaća. Tvrtka Temar j.d.o.o. izuzima svaku odgovornost za sporna pitanja koja bi mogla proizaći iz razloga što se Kupac/Korisnik webshopa ODBOJKA.HR prethodno nije upoznao sa Uvjetima kupnje.

Načini plaćanja putem webshopa ODBOJKA.HR:
• Netbanking/općom uplatnicom u pošti ili banci

Prilikom odabira plaćanja netbankingom/općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu (navedenu u narudžbi) sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje

Sve cijene proizvoda na web stranicama ODBOJKA.HR izražene su sa uračunatim PDV-om. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i tvrtke Temar j.d.o.o. zaključen je u trenutku plaćanja proizvoda.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Temar j.d.o.o. Novčani primitak na računu tvrtke Temar j.d.o.o. vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju dostavnom službom.

Ukoliko tvrtka Temar j.d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Dostava

Troškovi dostave proizvoda naručenih u webshopu ODBOJKA.HR su sljedeći:
• narudžbe do 1200,00 kn plaćaju se po tarifi od 30,00 kn
• narudžbe iznad 1200,00 kn imaju BESPLATNU DOSTAVU

Svi proizvodi dostavljaju se dostavnom službom GLS-a u roku 4-5 radnih dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke Temar j.d.o.o. ukoliko je naručeni proizvod dobavljiv. U protivom isporuka naručenog proizvoda može potrajati i do 15 radnih dana.

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Zakonske odredbe

Na odnose između ODBOJKA.HR i Kupca, primjenjuju se odredbe Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti osobnih podataka, Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkim komunikacijama, Općih uvjeta poslovanja Web Shopa ODBOJKA.HR te ostalih važećih propisa RH. U trenutku naručivanja pojedinog proizvoda iz ponude, potrošač (u smislu Zakona o zaštiti potrošača) pristajanjem na Uvjete kupnje potvrđuje da je u primjerenom roku prije sklapanja ugovora primio na znanje informacije objavljene na stranicama Odbojka.hr:

- ime, tvrtka ili naziv, matični broj i sjedište Trgovca načinima na koje može iznijeti svoje prigovore

- informacije i proizvodima koji se nude, te njihovu nazivu, glavnim svojstvima kao i cijeni proizvoda, uključujući sva porezna i druga davanja

- informacije o troškovima dostave proizvoda

- informacije o načinu plaćanja, te načinu i roku isporuke proizvoda

Web Shop portala ODBOJKA.HR je obvezan dostaviti potrošaču (u smislu odredaba Zakona o zaštiti potrošača) potvrdu prethodne obavijesti iz gornje navedenog članka u pisanom ili nekom drugom, potrošaču dostupnom trajnom mediju, što je moguće prije, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda. Pristajanjem na ove Uvjete, potrošač je suglasan da mu se potvrda prethodne obavijesti dostavlja elektroničkom poštom na e-mail adresu koju navede kao kontakt prilikom unošenja svoje narudžbe.

Sve cijene proizvoda i usluga ponuđenih na stranicama Odbojka.hr izražene su u domaćoj valuti kuni (kn) te obuhvaćaju PDV, dok se trošak dostave naplaćuje naknadno prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe.

Kupoprodaju proizvoda u ponudi na stranicama Odbojka.hr u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

ODBOJKA.HR tretira odabir Kupca putem web stranica kao narudžbu, te zadržava pravo otkazati ju iz opravdanog razloga. U slučaju otkazivanja narudžbe, službenici Web Shopa Odbojka.hr će uz navođenje razloga o navedenom obavijestiti Kupca na njegovu e-mail adresu ili putem upisanog kontakt telefona.

Podaci koje Kupac unese u svoj Korisnički račun služe za omogućavanje i autorizaciju njegove online kupnje. Web Shop ODBOJKA.HR nije odgovoran ni po kojoj osnovi ni za kakvu štetu koja može nastati kao posljedica nepravilnog, odnosno neovlaštenog postupanja s korisničkim podacima Kupca, a ukoliko navedeni nisu u domeni portala ODBOJKA.HR. Ako Kupac posumnja u neautorizirano korištenje svojih podataka o tome treba u najkraćem roku obavijestiti portal ODBOJKA.HR na e-mail adresu info@odbojka.hr. Web Shop ODBOJKA.HR se obvezuje zaštititi privatnost podataka, uključujući osobne podatke svih Kupaca na stranicama Odbojka.hr, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.